ekstremum nokta Kilopat Katılım 29 Ocak 2019 Mesajlar 634 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mart 2021 #1 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Aynı bu videodaki gibi bir sorun çıkıyor. Nasıl çözebilirim?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Aynı bu videodaki gibi bir sorun çıkıyor. Nasıl çözebilirim?
f0ze Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ağustos 2017 Mesajlar 1.862 Makaleler 1 Çözümler 6 15 Mart 2021 #2 Uygulamayı tekrar indirebilirsin mevcut üyeliğinin şifresini değiştirebilirsin veya yeni üyelik açıp deneyebilirsin.
Uygulamayı tekrar indirebilirsin mevcut üyeliğinin şifresini değiştirebilirsin veya yeni üyelik açıp deneyebilirsin.
ekstremum nokta Kilopat Katılım 29 Ocak 2019 Mesajlar 634 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mart 2021 #3 f0ze dedi: Uygulamayı tekrar indirebilirsin mevcut üyeliğinin şifresini değiştirebilirsin veya yeni üyelik açıp deneyebilirsin. Genişletmek için tıkla... 3 farklı tarayıcıdan denedim olmadı, şifremde sorun yok. 3 defa değiştirdim yine aynı. Edit: Email değiştirdim düzeldi Ne saçma bir sistem. Son düzenleme: 15 Mart 2021
f0ze dedi: Uygulamayı tekrar indirebilirsin mevcut üyeliğinin şifresini değiştirebilirsin veya yeni üyelik açıp deneyebilirsin. Genişletmek için tıkla... 3 farklı tarayıcıdan denedim olmadı, şifremde sorun yok. 3 defa değiştirdim yine aynı. Edit: Email değiştirdim düzeldi Ne saçma bir sistem.