furkan144114 Centipat Katılım 16 Şubat 2021 Mesajlar 53 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Nisan 2021 #1 Arkadaşlar GeForce NOW'a giriş yapamıyorum sorun benden kaynaklı mı yoksa genel bir sorun mu var? Son düzenleyen: Moderatör: 22 Nisan 2021
Nemai Megapat Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 5.183 Çözümler 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Nisan 2021 #2 Silinen üye dedi: Arkadaşlar GeForce NOW'a giriş yapamıyorum sorun benden kaynaklı mı yoksa genel bir sorun mu var? Genişletmek için tıkla... Şu an bazı kişiler giriş yapmada sıkıntılar yaşıyor. GeForce NOW Discord'unda dile getiriyorlar sorunlarını. Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: Arkadaşlar GeForce NOW'a giriş yapamıyorum sorun benden kaynaklı mı yoksa genel bir sorun mu var? Genişletmek için tıkla... Şu an bazı kişiler giriş yapmada sıkıntılar yaşıyor. GeForce NOW Discord'unda dile getiriyorlar sorunlarını.
KS KS furkan144114 Centipat Katılım 16 Şubat 2021 Mesajlar 53 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Nisan 2021 #3 Nemai dedi: Şu an bazı kişiler giriş yapmada sıkıntılar yaşıyor. GeForce NOW Discord'unda dile getiriyorlar sorunlarını. Genişletmek için tıkla... Anladım teşekkürler. Artı 0 Eksi
Nemai dedi: Şu an bazı kişiler giriş yapmada sıkıntılar yaşıyor. GeForce NOW Discord'unda dile getiriyorlar sorunlarını. Genişletmek için tıkla... Anladım teşekkürler.