GeForce NOW global hesap nasıl açılır?

Kutty

Hectopat
Daha fazla  
Benim global GeForce NOW hesabım vardı sıra beklemeden direk oyuna girip 1 saat oynayabiliyordum. Ancak daha sonra bu hesabın silindi dedi. Yeni bir global hesap açmak istiyorum.

Önceki açtığın gibi tekrar aç. Benim de global hesabım var direk VPN açıp girip oynuyorum. Ama dikkat et hesap açarken Türkiye için olan GAME+ değil NVIDIA'nın sitesinden kayıt ol.

Türkiye için Avrupa sunucuları kapandığı için gerekiyor. Yoksa bölgenizde GeForce NOW kullanılamıyor tarzı bir şey diyor.
Hayır öyle bir şey yok. Şimdi denedim. VPN açmadım ve Avrupa sunucusundan Witcher 3'e girdim.
Ekran görüntüsü 2021-12-19 152904.png

Ekran görüntüsü 2021-12-19 152930.png

Ekran görüntüsü 2021-12-19 153029.png

Ekran görüntüsü 2021-12-19 153049.png

Nasıl olduğunu anlatmışlar zaten yazmaya gerek yok o yüzden ama bir sorun var. Ben de Nvidia hesabı ile VPN kullanarak giriyorum fakat oyun piksel piksel nedeni nedir acaba bir türlü çözemedim.

Nasıl olduğunu anlatmışlar zaten yazmaya gerek yok o yüzden ama bir sorun var. Ben de Nvidia hesabı ile VPN kullanarak giriyorum fakat oyun piksel piksel nedeni nedir acaba bir türlü çözemedim.
Hesaba girdikten sonra VPN'yi bir daha açmanıza gerek yok. Uygulamadan internetinize uygun olan ayarları yapın. Bende hiç piksek oluşmuyor. En yüksekte kullanıyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı