GeForce NOW global hesap nasıl açılır?

Kutty

Hectopat
Daha fazla  
Benim global GeForce NOW hesabım vardı sıra beklemeden direk oyuna girip 1 saat oynayabiliyordum. Ancak daha sonra bu hesabın silindi dedi. Yeni bir global hesap açmak istiyorum.

Önceki açtığın gibi tekrar aç. Benim de global hesabım var direk VPN açıp girip oynuyorum. Ama dikkat et hesap açarken Türkiye için olan GAME+ değil NVIDIA'nın sitesinden kayıt ol.

Gerek yok ki buna. Uygulamasından hesabına VPN ile giriş yaptığında bir daha VPN açmana gerek kalmıyor.
Türkiye için Avrupa sunucuları kapandığı için gerekiyor. Yoksa bölgenizde GeForce NOW kullanılamıyor tarzı bir şey diyor.

Nasıl olduğunu anlatmışlar zaten yazmaya gerek yok o yüzden ama bir sorun var. Ben de Nvidia hesabı ile VPN kullanarak giriyorum fakat oyun piksel piksel nedeni nedir acaba bir türlü çözemedim.

Nasıl olduğunu anlatmışlar zaten yazmaya gerek yok o yüzden ama bir sorun var. Ben de Nvidia hesabı ile VPN kullanarak giriyorum fakat oyun piksel piksel nedeni nedir acaba bir türlü çözemedim.
Hesaba girdikten sonra VPN'yi bir daha açmanıza gerek yok. Uygulamadan internetinize uygun olan ayarları yapın. Bende hiç piksek oluşmuyor. En yüksekte kullanıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…