Kutty Hectopat Katılım 2 Şubat 2021 Mesajlar 458 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Aralık 2021 #11 Oberstleutnant dedi: Gerek yok ki buna. Uygulamasından hesabına VPN ile giriş yaptığında bir daha VPN açmana gerek kalmıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam dediğinizi yaptım hesabı oluşturdum ama oyuna giremiyorum, ülkenizde kullanılmıyor diyor.
Oberstleutnant dedi: Gerek yok ki buna. Uygulamasından hesabına VPN ile giriş yaptığında bir daha VPN açmana gerek kalmıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam dediğinizi yaptım hesabı oluşturdum ama oyuna giremiyorum, ülkenizde kullanılmıyor diyor.
Nemai Megapat Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 5.183 Çözümler 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Aralık 2021 #12 Kutty dedi: Hocam dediğinizi yaptım hesabı oluşturdum ama oyuna giremiyorum, ülkenizde kullanılmıyor diyor. Genişletmek için tıkla... Oyuna girene kadar VPN açık olmalı. Sonra kapatabilirsiniz.
Kutty dedi: Hocam dediğinizi yaptım hesabı oluşturdum ama oyuna giremiyorum, ülkenizde kullanılmıyor diyor. Genişletmek için tıkla... Oyuna girene kadar VPN açık olmalı. Sonra kapatabilirsiniz.
Takemura Hectopat Katılım 2 Temmuz 2020 Mesajlar 899 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Aralık 2021 #13 Oberstleutnant dedi: Hesaba girdikten sonra VPN'yi bir daha açmanıza gerek yok. Uygulamadan internetinize uygun olan ayarları yapın. Bende hiç piksek oluşmuyor. En yüksekte kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam kusura bakmayın işim vardı. Konuya dönersek zaten dediğiniz gibi yapıyorum ama olmuyor. Olmuyor dediğim oyun açılıyor ama piksel piksel.
Oberstleutnant dedi: Hesaba girdikten sonra VPN'yi bir daha açmanıza gerek yok. Uygulamadan internetinize uygun olan ayarları yapın. Bende hiç piksek oluşmuyor. En yüksekte kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam kusura bakmayın işim vardı. Konuya dönersek zaten dediğiniz gibi yapıyorum ama olmuyor. Olmuyor dediğim oyun açılıyor ama piksel piksel.