Merhaba hocalarım. Telefondan Witcher 3'e giriyorum girmesine ama tam "oyuna devam et" deyipte, oyunu içine girdiğim sırada donuyor. Ve düzelmiyor. Ayrıca çözünürlükte düşüyor. Bu problemi yaşayıpta, düzelten var mıdır?
Merhaba hocalarım. Telefondan Witcher 3'e giriyorum girmesine ama tam "oyuna devam et" deyipte, oyunu içine girdiğim sırada donuyor. Ve düzelmiyor. Ayrıca çözünürlükte düşüyor. Bu problemi yaşayıpta, düzelten var mıdır?
Superbox kullanıyorum. Bazen 10 mbps Dowload oluyor, bazen 60, bazen 20lerde falan dolaşıyor fakat genel olarak yeterli internetim. Ve oyunda da VPN açık kaldığı için olabilir. İnternet hızını düşürdüğü için daha doğrusu.
Şu anki speedtest:
Kablosuz interneti 5GHz modunda kullanın ve ayarlarınızı yarış moduna alın eğer kalite düşük ise aşağıdaki ayarlar gibi yapın. Buradaki Max bit hızı yazan yeri internet hızınıza oranla yavaş yavaş arttırın veya düşürün
Düzeltme: Fotoyu düzelttim kusura bakmayın.
İnternet ayarlarından 5 GHZ'e ayarlıyorum, "ayarları kaydet" diyorum ama tekrar baktığımda 2.4 GHZ gözüküyor. Geforce Now'un içerisindeki ağ testini yaparken 5 GHZ olarak gözüküyor. Ben hiçbir anlamadım şu Superbox ile ilgili.
Bir de Superbox'ı mümkün mertebe iyi çeken yeri bulup orana koyunuz kapalı alanda adamakıllı çekmiyor o internet. Cam kenarı olabilir mesela. Modem arayüzüne girip bakın nerede 4.5G çekiyorsa ve hız iyiyse oraya koyun.
Bir de Superbox'ı mümkün mertebe iyi çeken yeri bulup orana koyunuz kapalı alanda adamakıllı çekmiyor o internet. Cam kenarı olabilir mesela. Modem arayüzüne girip bakın nerede 4.5G çekiyorsa ve hız iyiyse oraya koyun.
İnternet ayarlarından 5 GHz'e ayarlıyorum, "ayarları kaydet" diyorum ama tekrar baktığımda 2.4 GHz gözüküyor. GeForce NOW'un içerisindeki ağ testini yaparken 5 GHz olarak gözüküyor. Ben hiçbir anlamadım şu Superbox ile ilgili.
İnterneti 5GHz kullanıyorsan problem yok zaten önerilende 5GHz mesela bizde fiber net var modemle benim PC arsı neredeyse 25 metre Wi-Fi adaptör aldım 6 ms 98 indirme 28 yükleme alıyorum ve görüntü kalitesi ise bu ayarlarda çok iyi bende.