GeForce NOW God of War Oynarken Takılıyor

whiclou

Centipat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
100Mbps internetim ile GeForce NOW'dan GoW oynarken oyun takılıyor ve sürekli drop oluyor. GeForce NOW ayarlarım aşağıdaki gibidir. Sebebi ne acaba bunun? Oyun bozuk mu diyeceğim ama Steam'de 67 saat oynayıp oyunu bitirdim ve %100 yaptım ama grafikler gerçekten çöptü. Daha güzel gözükmesi için tekrar oynamak istiyorum.

Zayıf ağ bağlantı koşullarına göre ayarlayı açın. Maalesef u seçenek ülkemizde pek düzgün çalışmıyor.

İnternet bağlantısı kaynaklı takılma mı yoksa sunucu bilgisayarı tarafı mı? Belki God of War için sisteme çok yükleniliyor olabilir genel olarak.

100Mbps kablosuz da sorun yaşarken LTE Mobile veride sorunsuz oyun oynuyorum çok enteresan GeForce NOW.

İnternet bağlantısı kaynaklı takılma mı yoksa sunucu bilgisayarı tarafı mı? Belki God of War için sisteme çok yükleniliyor olabilir genel olarak.
Bağlantıda paket kaybı sürekli sıfır ve evde şuanda internete sadece ben bağlıyım. Oyunda grafik ayarı düşürsem dahi yine drop ve donma devam ediyor. Vsync oyun ayalarında da kapalı ayrıca.

Geforce Now servislerinin sağladığı sistemlerden dolayı böyle sanırım. Aynı sorun çoğu oyunda var.

EU sunucusunda denemeni tavsiye ederim sistemleri daha iyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…