Vegeta9 Hectopat Katılım 21 Ocak 2020 Mesajlar 59 24 Şubat 2021 #1 Arkadaşlar 35Mbps internetim var fakat 720p 30FPS'de bile kasmalar var. GeForce Now Chrome'da ne zaman çıkar betadan? Bilgisi olan ya da çözümü?
Arkadaşlar 35Mbps internetim var fakat 720p 30FPS'de bile kasmalar var. GeForce Now Chrome'da ne zaman çıkar betadan? Bilgisi olan ya da çözümü?
Marc Marquezzz Hectopat Katılım 28 Eylül 2020 Mesajlar 1.213 Çözümler 2 24 Şubat 2021 #2 15 Mart açıklanmıstı.
Arsenik Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Nisan 2020 Mesajlar 3.655 Makaleler 1 Çözümler 18 Yer İstanbul 24 Şubat 2021 #3 Beta ile alakası olduğunu sanmıyorum. 13-14 Mbps ile çok net görüntü alabiliyorum. Tabii pikselleşme oluyor.
Beta ile alakası olduğunu sanmıyorum. 13-14 Mbps ile çok net görüntü alabiliyorum. Tabii pikselleşme oluyor.
shocktroop Hectopat Katılım 23 Ocak 2021 Mesajlar 3.144 Makaleler 26 Çözümler 3 Yer Trabzon 24 Şubat 2021 #4 Vegeta9 dedi: Arkadaşlar 35Mbps internetim var fakat 720p 30FPS'de bile kasmalar var. GeForce Now Chrome'da ne zaman çıkar betadan? Bilgisi olan ya da çözümü? Genişletmek için tıkla... Chrome'da daha kötü performans alıyorsun şahsen Boosteroid, Shadow PC gibi bulut oyun servislerini kullanarak deneyimledim.
Vegeta9 dedi: Arkadaşlar 35Mbps internetim var fakat 720p 30FPS'de bile kasmalar var. GeForce Now Chrome'da ne zaman çıkar betadan? Bilgisi olan ya da çözümü? Genişletmek için tıkla... Chrome'da daha kötü performans alıyorsun şahsen Boosteroid, Shadow PC gibi bulut oyun servislerini kullanarak deneyimledim.
Arsenik Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Nisan 2020 Mesajlar 3.655 Makaleler 1 Çözümler 18 Yer İstanbul 24 Şubat 2021 #5 shocktroop dedi: Chrome'da daha kötü performans alıyorsun şahsen Boosteroid, Shadow PC gibi bulut oyun servislerini kullanarak deneyimledim. Genişletmek için tıkla... Bende tam tersi oluyor gerçekten ilginç. Chrome üzerinde çok daha fazla performans alıyorum.
shocktroop dedi: Chrome'da daha kötü performans alıyorsun şahsen Boosteroid, Shadow PC gibi bulut oyun servislerini kullanarak deneyimledim. Genişletmek için tıkla... Bende tam tersi oluyor gerçekten ilginç. Chrome üzerinde çok daha fazla performans alıyorum.
Vegeta9 Hectopat Katılım 21 Ocak 2020 Mesajlar 59 24 Şubat 2021 #6 shocktroop dedi: Chrome'da daha kötü performans alıyorsun şahsen boosteroid, Shadow PC gibi bulut oyun servislerini kullanarak deneyimledim. Genişletmek için tıkla... Vallaha delirtti ya ne yapacağım bilmiyorum. shocktroop dedi: Chrome'da daha kötü performans alıyorsun şahsen boosteroid, Shadow PC gibi bulut oyun servislerini kullanarak deneyimledim. Genişletmek için tıkla... Hatta Microsoft Edge'yi kullandım daha fazla lag vardı daha fazla delay oldu vallah hiçbir şey anlamadım keşke 32 biti gelse programın. Son düzenleme: 24 Şubat 2021
shocktroop dedi: Chrome'da daha kötü performans alıyorsun şahsen boosteroid, Shadow PC gibi bulut oyun servislerini kullanarak deneyimledim. Genişletmek için tıkla... Vallaha delirtti ya ne yapacağım bilmiyorum. shocktroop dedi: Chrome'da daha kötü performans alıyorsun şahsen boosteroid, Shadow PC gibi bulut oyun servislerini kullanarak deneyimledim. Genişletmek için tıkla... Hatta Microsoft Edge'yi kullandım daha fazla lag vardı daha fazla delay oldu vallah hiçbir şey anlamadım keşke 32 biti gelse programın.