S SaquLinG Decapat Katılım 5 Mayıs 2021 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2021 #1 Ben arkadaşımla ortak GeForce NOW Premium almak istiyorum. Beraber aynı anda falan girersek sıkıntı olur mu? Son düzenleyen: Moderatör: 29 Haziran 2021
Ben arkadaşımla ortak GeForce NOW Premium almak istiyorum. Beraber aynı anda falan girersek sıkıntı olur mu?
MükreminT Hectopat Katılım 16 Ocak 2021 Mesajlar 1.536 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2021 #2 Sanırsam giriş yapamıyor diğer taraf. Artı 0 Eksi
Yosemite Sam Megapat Zamanın Tanığı Katılım 12 Kasım 2016 Mesajlar 2.522 Makaleler 3 Çözümler 26 Yer Amasya Geydoğan Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2021 #3 SaquLinG dedi: Ben arkadaşımla ortak GeForce NOW Premium almak istiyorum. Beraber aynı anda falan girersek sıkıntı olur mu? Genişletmek için tıkla... Geforce NOW aynı anda 1 kişiye hizmet verir tek hesapta. Artı 0 Eksi
SaquLinG dedi: Ben arkadaşımla ortak GeForce NOW Premium almak istiyorum. Beraber aynı anda falan girersek sıkıntı olur mu? Genişletmek için tıkla... Geforce NOW aynı anda 1 kişiye hizmet verir tek hesapta.
KS KS S SaquLinG Decapat Katılım 5 Mayıs 2021 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2021 #4 MükreminT dedi: Sanırsam giriş yapamıyor diğer taraf. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. Yosemite Sam dedi: GeForce NOW aynı anda 1 kişiye hizmet verir tek hesapta. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Artı 0 Eksi
MükreminT dedi: Sanırsam giriş yapamıyor diğer taraf. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. Yosemite Sam dedi: GeForce NOW aynı anda 1 kişiye hizmet verir tek hesapta. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.