kittyy Decapat Katılım 12 Nisan 2023 Mesajlar 317 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mayıs 2025 #1 GeForce NOW hız testi yapacaktım ancak nasıl yapacağımı bulamadım. Hız testi yapmak için önce abonelik mi satın almam gerekli?
GeForce NOW hız testi yapacaktım ancak nasıl yapacağımı bulamadım. Hız testi yapmak için önce abonelik mi satın almam gerekli?
Çözüm MaveNN 12 Mayıs 2025 GeForce NOW uygulamasına girip ayarlar bölümüne geçtikten sonra, aşağıdaki sunucu konumu kısmından ağ testi yapabilirsiniz.
GeForce NOW uygulamasına girip ayarlar bölümüne geçtikten sonra, aşağıdaki sunucu konumu kısmından ağ testi yapabilirsiniz.
Park Müdürü Benson Yottapat! Katkıda Bulunan Bin Çözüm, Bir Efsane Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 62.932 Makaleler 65 Çözümler 1.048 Yer KKTC Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mayıs 2025 #11 Kaç Mbps internet hızınız var? Yardımcı olabiliriz. Wi-Fi kullanmamalısınız. Ethernet kablosu kullanmalısınız ve FPS oyunlarında değil de hikâyeli oyunlarda kullanmalısınız. Artı 0 Eksi
Kaç Mbps internet hızınız var? Yardımcı olabiliriz. Wi-Fi kullanmamalısınız. Ethernet kablosu kullanmalısınız ve FPS oyunlarında değil de hikâyeli oyunlarda kullanmalısınız.