GeForce NOW HOI4 mod kullanma

Alixxx

Decapat
Merhabalar arkadaşlar. Biliyorsunuz ki dün gece yarısı Hearts of Iron 4, 2 günlük ücretsiz oldu ve 14 TL'ye düştü. Ben de 2 senedir crack oynadığım oyunu satın alma fırsatı buldum. Ancak DLC'leri satın almadığım için oyunu modlar ile oynamaya karar verdim. Road to 56 RP gibi. Oyunu GeForce'ta oynayamaya başladım ancak Launcher'a girdiğim anda downloading gibi bir kısım geldi bekledim. Bu sekans bittikten sonra modun sağ tarafında bu modun tanımlayıcı dosyası eksik yazısını gördüm. Bu hatayı nasıl çözebilirim?

ş.PNG

Son düzenleyen: Moderatör:
Geforce NOW, uzaktan çalıştırdığı için mod yükleseniz bile karşıda ki bilgisayara gitmez. Benim bildiğim bu, yanlış olabilir.

Merhabalar arkadaşlar. Biliyorsunuz ki dün gece yarısı Hearts of Iron 4, 2 günlük ücretsiz oldu ve 14 TL'ye düştü. Ben de 2 senedir crack oynadığım oyunu satın alma fırsatı buldum. Ancak DLC'leri satın almadığım için oyunu modlar ile oynamaya karar verdim. Road to 56 rp gibi. Oyunu GeForce'ta oynayamaya başladım ancak Launcher'a girdiğim anda downloading gibi bir kısım geldi bekledim. Bu sekans bittikten sonra modun sağ tarafında bu modun tanımlayıcı dosyası eksik yazısını gördüm. Bu hatayı nasıl çözebilirim?

Eki Görüntüle 915686

Hearts of Iron 4 ücretsiz mi oldu?

Artı -1 Eksi
Merhabalar arkadaşlar. Biliyorsunuz ki dün gece yarısı Hearts of Iron 4, 2 günlük ücretsiz oldu ve 14 TL'ye düştü. Ben de 2 senedir crack oynadığım oyunu satın alma fırsatı buldum. Ancak DLC'leri satın almadığım için oyunu modlar ile oynamaya karar verdim. Road to 56 RP gibi. Oyunu GeForce'ta oynayamaya başladım ancak Launcher'a girdiğim anda downloading gibi bir kısım geldi bekledim. Bu sekans bittikten sonra modun sağ tarafında bu modun tanımlayıcı dosyası eksik yazısını gördüm. Bu hatayı nasıl çözebilirim?

Eki Görüntüle 915686

Oynayabilirsiniz. Hatta az önce Road to 56 RP moduyla oynadım. Yapacağınız şey fotoğrafta "Manage Mod" yazan yere basıp o çıkan sayfada bekleyeceksiniz. Oyunu alta alıp tarayıcıdan modun Steam sayfasına gireceksiniz. Eğer moda abone olduysanız abonelikten çıkıp tekrar abone olacaksınız. Sonra Launcher'in mod kısmına gireceksiniz eğer olduysa oynayabilirisiniz. Olmadıysa birkaç kere daha deneyip yapabilirsiniz.
Yazarak ancak bu kadar anlatabildim anlamadığınız bir yer olursa etiketleyin.

Oynayabilirsiniz. Hatta az önce road to 56 rp moduyla oynadım. Yapacağınız şey fotoğrafta "manage mod" yazan yere basıp o çıkan sayfada bekleyeceksiniz. Oyunu alta alıp tarayıcıdan modun Steam sayfasına gireceksiniz. Eğer moda abone olduysanız abonelikten çıkıp tekrar abone olacaksınız. Sonra Launcher'in mod kısmına gireceksiniz eğer olduysa oynayabilirisiniz. Olmadıysa birkaç kere daha deneyip yapabilirsiniz.
Yazarak ancak bu kadar anlatabildim anlamadığınız bir yer olursa etiketleyin.

Bu yöntem ile bulamadım ama başka bir yöntem ile başarılı oldum. Öncelikle manage mods a gelditen sonra Paradox mods a tıkladım ve Paradox'un kendi sayfasına gittim. Buradan bir hesap açtım ve modlara abano olup oynadım teşekkürler.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı