GeForce NOW için 15 Mbps indirme hızı yeterli midir?

Uluyankurt

Picopat
Daha fazla  
Benim için GeForce NOW çok önemli ve çıktığı gün aldım fakat internetimin yetip yetmeyeceğini bilmiyorum. Çözünürlük hiç önemli değil. Sistem önemli ise sistemim.
  • İşlemci: Ryzen 7 1700 AF.
  • Ekran kartı: GTX 1050 Ti.
  • 8 GB RAM.
  • Anakartı hatırlamıyorum.
Diyecekler için söylüyorum, "Niye normal oynamıyorsun?" çünkü bilgisayarda yer yok.

YouTube üzerinden normal bir şekilde video izleyebiliyorsanız aynı şekilde GFN ile de oyun oynayabilirsiniz.

Çoğu interneti yetersiz gösteriyor Geforce Now eğer o gözünüze taılıp konu açtıysanız korkmayın yetersiz gösterenler çatır çatır oynuyor. Hatta yayıncılar da diyor evimde simetrik internet var 50 Download 50 Upload alıyorum yetersiz gösteriyor diyo adam ama çatır çatır oynuyo.

Geforcenow'ın olayı sistem istememesi ve cloud gaming olması zaten. Sistem özelliklerini yazmış bide :D

Bak internetin 15 mbps olsa yine güzel bir görüntü elde edebiliyorsun ve gecikmeler inanılmaz iyi ben istanbulda oturmama rağmen. Ben ücretsiz 1 saat deneyimleme şansım oldu internetim 13 mbps. Neyse girdim geforce now 6 mbps falan çekiyordu ona rağmen 480p görüntü alabilmiştim sen düşün 15 mbps'de nasıl olur diye.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı