GeForce Now için ekran kartsız sistem toplama önerisi

Makaleler
1
Daha fazla  
Sıfırdan bir sistem kurmak istiyorum kullanım amacım Facebook, YouTube, GeForce Now şekilinde olacak. Geleceğe yatırım olarak değil günü kurtarmalık bir sistem toplamak istiyorum olabildiği kadar ucuz parçalar olursa çok iyi olur. Bir sene sonra askere gideceğim askerden geldikten sonra daha güçlü bir sistem dizeceğim.

Elimde hali hazır bilgisayar kasası fare klavye monitör 120GB SSD var.

i3 10100 işlemcili bir Intel sistem dizmek mi daha iyi olur AMD Ryzen APU sistem dizmek mi daha iyi olur?

Önerilerinizi bekliyorum sistemden tek beklentim Windows'ta kasma olmasın YouTube kullanırken disk kullanımı RAM kullanımı tepeye varmasın.

Son düzenleme:

APU sistem dizin, hem kendi ekran kartıda var ve güçlü kartları var. GeForce Now'da olmayan oyunların bir kısmını da o yolla oynarsınız.
Önerim bu: RYZEN 3 3200G+16GB RAM+240GB SSD+ APU SİSTEM OYUN BİLGİSAYARI Fiyatları ve Özellikleri

Hocam o kadar para şu an vermek istemiyorum açıkcası.
Almam gereken parçaları tam olarak bilsem 2. elden de fiyatlara bakip uygun fiyata getirebilirim.

Bana 4 GB RAM olsa o bile yeterlir gelecekti sistemde.Bu şu an benim için yüksek seviye gibi oluyor.

Bir arkadaş i3 2. veya 3. nesil Intel işlemci al öyle sistem kur yeter sana dedi fakat ben yine detaylı olarak bilmediğim için bir sorayım dedim.

Bu sistem işinizi görür 120GB SSD'yi satın üstüne para koyup bunu alın 2.el düşünmediğiniz için en ucuz bu oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…