woxnera Hectopat Katılım 5 Ocak 2021 Mesajlar 261 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Şubat 2021 #11 HasanEmir352 dedi: Şu anki internetimin Mbps'si çok düşük ve ben de 16 Mbps'lik bir internet almak istiyorum. GeForce Now'da kasmayacak bir internet önerebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Eğer altayıpınız fiber ise Turkcell'in mükemmel bir kampanyası var. Turkcell Fiber 100 Mbps Hız Şenliği Kampanyası – Turkcell Superonline Dijital Web www.turkcellsuperonline-dijitalweb.com
HasanEmir352 dedi: Şu anki internetimin Mbps'si çok düşük ve ben de 16 Mbps'lik bir internet almak istiyorum. GeForce Now'da kasmayacak bir internet önerebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Eğer altayıpınız fiber ise Turkcell'in mükemmel bir kampanyası var. Turkcell Fiber 100 Mbps Hız Şenliği Kampanyası – Turkcell Superonline Dijital Web www.turkcellsuperonline-dijitalweb.com
H HasanEmir352 Decapat Katılım 22 Şubat 2021 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Şubat 2021 #12 ÇakmaAppleÇentiği dedi: Altyapnızda hangi ISS mevcut. Bunu bilmeden nasıl öneri ypalım? Genişletmek için tıkla... altyapı sorgulama sonuçları: Turknete baktım 35 mbps var ama 10 tl farkla 75 mbps yapılabiliyor
ÇakmaAppleÇentiği dedi: Altyapnızda hangi ISS mevcut. Bunu bilmeden nasıl öneri ypalım? Genişletmek için tıkla... altyapı sorgulama sonuçları: Turknete baktım 35 mbps var ama 10 tl farkla 75 mbps yapılabiliyor
woxnera Hectopat Katılım 5 Ocak 2021 Mesajlar 261 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Şubat 2021 #13 HasanEmir352 dedi: Altyapı sorgulama sonuçları: TurkNet'e baktım 35 Mbps var ama 10 TL farkla 75 Mbps yapılabiliyor Genişletmek için tıkla... TurkNet'e bulaşılmaz bence Kargo şubesinden SİZ kargo yolluyorsunuz adamlara 129 TL verin Turkcell 100Mbps kullanın basit.
HasanEmir352 dedi: Altyapı sorgulama sonuçları: TurkNet'e baktım 35 Mbps var ama 10 TL farkla 75 Mbps yapılabiliyor Genişletmek için tıkla... TurkNet'e bulaşılmaz bence Kargo şubesinden SİZ kargo yolluyorsunuz adamlara 129 TL verin Turkcell 100Mbps kullanın basit.
H HasanEmir352 Decapat Katılım 22 Şubat 2021 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Şubat 2021 #14 MoonDrag dedi: 16 mbps bile çok sağlıklı olmayacaktır. 720P’de sağlıklı olabilir. Altyapı sorgulama yapar mısınız? Genişletmek için tıkla... 35 MBPS'E KADAR DOWNLOAD, 6 MBPS'E KADAR UPLOAD 10 tl farkla 75 mbps
MoonDrag dedi: 16 mbps bile çok sağlıklı olmayacaktır. 720P’de sağlıklı olabilir. Altyapı sorgulama yapar mısınız? Genişletmek için tıkla... 35 MBPS'E KADAR DOWNLOAD, 6 MBPS'E KADAR UPLOAD 10 tl farkla 75 mbps
MoonDrag Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Temmuz 2020 Mesajlar 3.085 Makaleler 17 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Şubat 2021 #15 HasanEmir352 dedi: 35 Mbps'e kadar download, 6 Mbps'e kadar upload10 TL farkla 75 Mbps Genişletmek için tıkla... Elbette ki bu pakete geçin. TurkNet'ten sorgu yaptınız öyle değil mi? 16'lık paketlerle kanser olursunuz. TurkNet'te bütün paketler aynı fiyat zaten.
HasanEmir352 dedi: 35 Mbps'e kadar download, 6 Mbps'e kadar upload10 TL farkla 75 Mbps Genişletmek için tıkla... Elbette ki bu pakete geçin. TurkNet'ten sorgu yaptınız öyle değil mi? 16'lık paketlerle kanser olursunuz. TurkNet'te bütün paketler aynı fiyat zaten.
H HasanEmir352 Decapat Katılım 22 Şubat 2021 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Şubat 2021 #16 MoonDrag dedi: Elbette ki bu pakete geçin. TurkNet'ten sorgu yaptınız öyle değil mi? 16'lık paketlerle kanser olursunuz. TurkNet'te bütün paketler aynı fiyat zaten. Genişletmek için tıkla... Evet TurkNet'ten sorgulama yaptım.Yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim.Sanırım bu pakete geçeceğim.
MoonDrag dedi: Elbette ki bu pakete geçin. TurkNet'ten sorgu yaptınız öyle değil mi? 16'lık paketlerle kanser olursunuz. TurkNet'te bütün paketler aynı fiyat zaten. Genişletmek için tıkla... Evet TurkNet'ten sorgulama yaptım.Yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim.Sanırım bu pakete geçeceğim.