berat önel Kilopat Katılım 14 Eylül 2019 Mesajlar 487 Çözümler 1 7 Mayıs 2020 #21 rootz dedi: Nasıl yani 15 MBPS Mi yazdı millenicom sitesinde? Genişletmek için tıkla... Altyapı sorguladığımda 85Mbps veriyor.
rootz dedi: Nasıl yani 15 MBPS Mi yazdı millenicom sitesinde? Genişletmek için tıkla... Altyapı sorguladığımda 85Mbps veriyor.
rootz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Kasım 2018 Mesajlar 2.056 Makaleler 4 Çözümler 10 Yer Hatay/İskenderun 7 Mayıs 2020 #22 berat önel dedi: Altyapı sorguladığımda 85Mbps veriyor. Genişletmek için tıkla... Ben millenicom öneriyorum. Türknet'de destek yok.
berat önel dedi: Altyapı sorguladığımda 85Mbps veriyor. Genişletmek için tıkla... Ben millenicom öneriyorum. Türknet'de destek yok.
berat önel Kilopat Katılım 14 Eylül 2019 Mesajlar 487 Çözümler 1 7 Mayıs 2020 #23 rootz dedi: Ben Millenicom öneriyorum. TürkNet'de destek yok. Genişletmek için tıkla... 85Mbps gösteriyor fakat upload hakkında neden bir bilgi yok?
rootz dedi: Ben Millenicom öneriyorum. TürkNet'de destek yok. Genişletmek için tıkla... 85Mbps gösteriyor fakat upload hakkında neden bir bilgi yok?
rootz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Kasım 2018 Mesajlar 2.056 Makaleler 4 Çözümler 10 Yer Hatay/İskenderun 7 Mayıs 2020 #24 berat önel dedi: 85Mbps gösteriyor fakat upload hakkında neden bir bilgi yok? Genişletmek için tıkla... Belli bir süreye kadar 8 mbps belli bir süreden sonra 5 mbps olacaktır. MH'Ne sorarsın acaba santrale uzaklığınız kaç metre öğrenebilir miyim?
berat önel dedi: 85Mbps gösteriyor fakat upload hakkında neden bir bilgi yok? Genişletmek için tıkla... Belli bir süreye kadar 8 mbps belli bir süreden sonra 5 mbps olacaktır. MH'Ne sorarsın acaba santrale uzaklığınız kaç metre öğrenebilir miyim?