GeForce NOW için Paycell alınır mı?

M3HM3TY

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Biliyorsunuz ki Paycell'de kampanya var, 1 aylık GeForce NOW alırsak paranın yarısını geri veriyor. İlk başta bazı sorularım olacak, sizce onun için Paycell alınır mı? Ayrıca hattımız ailecek Turkcell. Nerelerden alabilirim bu Paycell kartı ve ücreti kaç TL? Şu anki kartım Tosla ayrıca.

Son düzenleyen: Moderatör:
Paycell kartı 2 aydır bende kullanıyorum herhangi bir ücreti yok yani ben ödemedim. Sanal kart olarak kullanıyorum fiziksel kart almadım. Kampanyaları güzel ve verdiği geri para iade oranları güzel diye 2 aydır kullanıyorum kısaca. Bir ücreti var mı sanırım para yükleme ve yatırmada eğer kredi kartı değilse bir ücreti yoktu

Biliyorsunuz ki Paycell'de kampanya var, 1 aylık GeForce NOW alırsak paranın yarısını geri veriyor. İlk başta bazı sorularım olacak, sizce onun için Paycell alınır mı? Ayrıca hattımız ailecek Turkcell. Nerelerden alabilirim bu Paycell kartı ve ücreti kaç TL? Şu anki kartım Tosla ayrıca.

Sanal kart ile de yapabiliyorsunuz diye biliyorum.

Paycell kartı 2 aydır bende kullanıyorum herhangi bir ücreti yok yani ben ödemedim. Sanal kart olarak kullanıyorum fiziksel kart almadım. Kampanyaları güzel ve verdiği geri para iade oranları güzel diye 2 aydır kullanıyorum kısaca. Bir ücreti var mı sanırım para yükleme ve yatırmada eğer kredi kartı değilse bir ücreti yoktu.

Hocam sanal kartlara ATM üzerinden mi yatırıyorduk para tam sanal karta para yatırmakta bilgim yok kusura bakmayın.

Sanal kart ile de yapabiliyorsunuz diye biliyorum.

Sanal kartlar açısından para yüklemekle ilgili çok bir fikrim yok hocam.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı