Rehber GeForce NOW ile offline paylaşımlı hesaplarla oynamak

Cezalı olduğum için cevap veremedim. No Connection'a geçtikten sonra Online geçilmiyor diye biliyorum ki zaten Online geçse bile başkası bağlandığında seni tekrar atacaktır.

Tamamdır sağ olun bilgilendirme için.

Geforce nowa gectigimde iptale basiyorum ama her seferinde oyun kapaniyor

GeForce NOW'a gectigimde iptale basiyorum ama her seferinde oyun kapaniyor.
Zamanlamayı tutturman lazım ya da şöyle de yapabilirsin GeForce NOW'dan oyunu başlat dedikten sonra "stop" a bas ve "stopping" aşamasında kendi bilgisayarından bağlandığında kapatmaya çalışacak dönüp iptal et oyun açılmadan kapattığın için GeForce NOW da kapanmayacak.

Geforce now'da iptale bastım ve tam kapanmadan play 'e bastım oyun sorunsuz açıldı böyle hallettim teşekkürler

dediğini anlamadım herhangi bir platformda ekran paylaşsam bana yardımcı olabilirmisin?

Dediğini anlamadım herhangi bir platformda ekran paylaşsam bana yardımcı olabilir misin?
Görsellere bakarak yapabilirsin GeForce NOW'da Steam ekranındayken oyunu başlat dediğin zaman "stop" aşamasına geçiyor bu aşamada kendi bilgisayarından bağlandığın zaman GeForce NOW oyunu kapatmaya çalışıyor GFN ekranına dönüp iptal tuşuna basman gerekiyor eğer zamanlama buna el vermiyorsa GFN Steam ekranında başlat dedikten sonra "stop" aşamasına geldiğinde o tuşa basıp durdur diyorsun ve oyun "stopping" aşamasına geçiyor bu aşamada aynı şekilde kendi bilgisayarından bağlanıp tekrar GFN'a dönüp iptal ediyorsun ve oyun kapandığı gibi tekrar başlatıyorsun.

Not: bazı küçük boyutlu ve düşük sistem gereksinimi isteyen oyunlarda bu işlemler pek tutmayabiliyor çünkü bastığın gibi açıldığı için zamanlamayı tutturmak imkansız oluyor.

Yani ana bilgisayarımdan oyunu açarken bir anda GeForce nowdamı açmayı deneyeceğim?

Yani ana bilgisayarımdan oyunu açarken bir anda GeForce nowdamı açmayı deneyeceğim?
Oyunu önce Geforce NOW dan başlatıp daha sonra kendi bilgisayarına dönüp oyunu başlatacaksın bunu yaptığında GFN'da Steam çevrimdışı moda geçecek bunu yaptığın gibi GFN'a dönüp oyunu başlatacaksın.

Yani özetle oyunu GFN'da steam üzerindeyken başlattığın gibi kendi bilgisayarından da başlatıp GFN'da ki Steam'ın çevrimdışı konumuna gelmesini sağlıyorsun ama bunu yaptığın gibi GFN'da ki Steam kapanmaya çalışacak oraya dönüp iptal etmen gerekiyor.

Anladım teşekkür ederim.

geforce now da ayarlara girip paylaşımlı hesabı bağlamaya çalışıyorum fakat hesap direkt bağlanmıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…