Rehber GeForce NOW ile offline paylaşımlı hesaplarla oynamak

Bu durum hataymış gibi gözüküyor çünkü düzeltmişler fakat başkası bağlanınca atmama durumunda bir yenilik yok. Yani rehberdeki tüm adımlar atlanıp oyuna rahatça girilebilir.

Hocam Boosteroid için de bir yöntem var mı acaba?

Anladım hoca yakında Boosteroid alacağım muhtemelen aldığımda deneyip buradan haber veririm unutmazsam. Teşekkürler

Anladım hoca yakında Boosteroid alacağım muhtemelen aldığımda deneyip buradan haber veririm unutmazsam. Teşekkürler
hocam denediniz mi acaba ben de spiderman 2 'yi boosteroid üzerinden oynayacaktım ama sadece cloud save destekliyor yazıyor.

Hocam konu buraya bağlanmışken şunu da sormak istiyorum. Boosteroid'de neden çoğu oyunlar sadece local save destekliyor? Local save olan oyunları ben kendi bilgisayarımda indirdiğimde Boosteroid'deki ilerlememi elde edemiyorum.

Oyun tam sonlarında Boosteroid aboneliği biterse, ve sonunu görmek için oyunu indirdiğimizde oyuna devam edebilmemiz için tekrar Boosteroid aboneliği almamızın gerektiği gibi bir pazarlama stratejisi dönüyor olabilir mi?

(Uçtum galiba biraz Ama mantıkên Cloud save destekli oyunun save dosyalarına herzaman erişebilmem gerekir, istediğim zaman GeForce NOW'dan, istediğim zaman Boosteroid'den ya da direkt indirerek. Mantıklı olan bu değil midir?)

Vallahi bende bilmiyorum sebebini

Hocam denediniz mi acaba ben de Spider-Man 2'yi Boosteroid üzerinden oynayacaktım ama sadece Cloud save destekliyor yazıyor.

Hocam yeni gördüm mesajı kusura bakmayın. Ay sonu alacağım muhtemelen ilk defa. 7.5 euroya düşmüş şu anda fiyatı canlı destekle konuştum yakında bitmeyeceğini söylediler (en azından ay sonuna kadar). Ayrıca canlı desteğin dediğine göre offline desteklemiyormuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…