S sansarkasap Femtopat Katılım 23 Eylül 2020 Mesajlar 23 25 Nisan 2021 #1 Çok merak ettiğim bir konu. GeForce NOW ile herhangi bir platformda yayın açılabilir mi, açılırsa sorun olur mu? Zaten açılırsa çok iyi performans vereceği belli, sadece merak ettim. Son düzenleyen: Moderatör: 25 Nisan 2021
Çok merak ettiğim bir konu. GeForce NOW ile herhangi bir platformda yayın açılabilir mi, açılırsa sorun olur mu? Zaten açılırsa çok iyi performans vereceği belli, sadece merak ettim.
A Akali Ablanız Hectopat Katılım 7 Ocak 2021 Mesajlar 1.492 Makaleler 1 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Nisan 2021 #2 Açılır herhalde.
EM-PLEH Centipat Katılım 11 Mart 2020 Mesajlar 157 Makaleler 1 25 Nisan 2021 #3 Ekran yakalama yaparsan açılabilir ama İnternet hem indirme hem de yükleme yapacağı için biraz zorlanabilir.
Ekran yakalama yaparsan açılabilir ama İnternet hem indirme hem de yükleme yapacağı için biraz zorlanabilir.
YEGÜNGÖR Hectopat Katılım 21 Kasım 2020 Mesajlar 390 25 Nisan 2021 #4 Bende bir yerde gördüm. Geforce now ile internet cafe kurulabilir mi?
Blondie Decipat Zamanın Tanığı Katılım 9 Şubat 2020 Mesajlar 2.950 Makaleler 1 Çözümler 5 25 Nisan 2021 #5 YEGÜNGÖR dedi: Bende bir yerde gördüm. Geforce now ile internet cafe kurulabilir mi? Genişletmek için tıkla... İnternet kafe ile internet kafe açmak hmm.. Oyunlar tek tük ama onu da hesaba katın. PUBG,valorant vesaire yok.
YEGÜNGÖR dedi: Bende bir yerde gördüm. Geforce now ile internet cafe kurulabilir mi? Genişletmek için tıkla... İnternet kafe ile internet kafe açmak hmm.. Oyunlar tek tük ama onu da hesaba katın. PUBG,valorant vesaire yok.
Nemai Megapat Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 5.183 Çözümler 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Nisan 2021 #6 Açabilirsiniz ancak aşırı iyi bir internetiniz olması veya 2. bir internetiniz olması lazım. Biriyle oyun oynarsınız diğeriyle yayın.
Açabilirsiniz ancak aşırı iyi bir internetiniz olması veya 2. bir internetiniz olması lazım. Biriyle oyun oynarsınız diğeriyle yayın.
S sansarkasap Femtopat Katılım 23 Eylül 2020 Mesajlar 23 25 Nisan 2021 #7 Bildiğim kadarıyla GeForce NOW'ın sunucusuna bağlandığımız için onun internetini kullanıyoruz diye biliyorum internetten sıkıntı olmaz herhalde. EM-PLEH dedi: Ekran yakalama yaparsan açılabilir ama İnternet hem indirme hem de yükleme yapacağı için biraz zorlanabilir. Genişletmek için tıkla...
Bildiğim kadarıyla GeForce NOW'ın sunucusuna bağlandığımız için onun internetini kullanıyoruz diye biliyorum internetten sıkıntı olmaz herhalde. EM-PLEH dedi: Ekran yakalama yaparsan açılabilir ama İnternet hem indirme hem de yükleme yapacağı için biraz zorlanabilir. Genişletmek için tıkla...
Nemai Megapat Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 5.183 Çözümler 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Nisan 2021 #8 sansarkasap dedi: Bildiğim kadarıyla GeForce NOW'ın sunucusuna bağlandığımız için onun internetini kullanıyoruz diye biliyorum internetten sıkıntı olmaz herhalde. Genişletmek için tıkla... GeForce NOW'ın internetini kullanamazsınız yayın için.
sansarkasap dedi: Bildiğim kadarıyla GeForce NOW'ın sunucusuna bağlandığımız için onun internetini kullanıyoruz diye biliyorum internetten sıkıntı olmaz herhalde. Genişletmek için tıkla... GeForce NOW'ın internetini kullanamazsınız yayın için.
S sansarkasap Femtopat Katılım 23 Eylül 2020 Mesajlar 23 26 Nisan 2021 #9 Nemai dedi: GeForce NOW'ın internetini kullanamazsınız yayın için. Genişletmek için tıkla... öyleyse 6-7 mbps upload 35 download var yetmezmi
Nemai dedi: GeForce NOW'ın internetini kullanamazsınız yayın için. Genişletmek için tıkla... öyleyse 6-7 mbps upload 35 download var yetmezmi
EM-PLEH Centipat Katılım 11 Mart 2020 Mesajlar 157 Makaleler 1 26 Nisan 2021 #10 sansarkasap dedi: Öyleyse 6-7 Mbps upload 35 download var. Yetmez mi? Genişletmek için tıkla... Kağıt üzerinde yeterli fakat gerçekte öyle olmayabilir. Bir denemen lazım.
sansarkasap dedi: Öyleyse 6-7 Mbps upload 35 download var. Yetmez mi? Genişletmek için tıkla... Kağıt üzerinde yeterli fakat gerçekte öyle olmayabilir. Bir denemen lazım.