Geforce NOW ile Ubisoft Connect'ten Oyuna Girmiyor

Selam. Watch Dogs oyununa Ubisoft Connect hesabı üzerinden sahibim ama Geforce NOW ile oyuna giremiyorum. Watch Dogs (Ubisoft Connect), Geforce NOW oyun listesinde mevcut. Aktivasyon kodu istiyor kodu girmeme rağmen aşağıdaki resimde yazan hatayı alıyorum. Bu sorunu nasıl çözebilirim?

1646402177696.png

1.png

2.png

3.png

Selamlar. Eğer oyunu yakın zamanda başka bir mağazadan (Epic Games, Steam vb.) satın aldıysanız, böyle bir durumla karşılaşabilirsiniz. Biraz bekleyin sonra tekrar deneyin.
Ayrıca GeForce Now hesabınızda doğru Ubisoft hesabının bağlı olduğundan emin olun. Benim iki farklı hesabım var. Ve bazen karıştırdığım oluyordu.
Son tavsiyem: Oyunu kişisel bilgisayarınız üzerinden indirmeye başlayın sonra indirme işlemini iptal edin. Bu şekilde oyunun hesaba kaydedildiğinden emin olursunuz.
Umarım yardımcı olur bunlar.

Selamlar. Eğer oyunu yakın zamanda başka bir mağazadan (Epic Games, Steam vb.) satın aldıysanız, böyle bir durumla karşılaşabilirsiniz. Biraz bekleyin sonra tekrar deneyin.
Ayrıca GeForce Now hesabınızda doğru Ubisoft hesabının bağlı olduğundan emin olun. Benim iki farklı hesabım var. Ve bazen karıştırdığım oluyordu.
Son tavsiyem: Oyunu kişisel bilgisayarınız üzerinden indirmeye başlayın sonra indirme işlemini iptal edin. Bu şekilde oyunun hesaba kaydedildiğinden emin olursunuz.
Umarım yardımcı olur bunlar.
Hiçbiri işe yaramadı ama gene de teşekkürler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı