GeForce Now ile Witcher 3 oynamak

ayasli

Hectopat
Merhabalar herkese, bir süre önce açtığım konunun altında bir arkadaş oyunu GeForce Now ile oynayabileceğimi, gecikme olmadığını söylemişti. Ethernet kablosu ile yaklaşık 40 Mbps alabiliyorum. Hangi ayarlarda güzel bir oyun deneyimi yaşayabilirim? Ayrıca GeForce Now'ın internet kullanımı nasıldır, ne kadar internet kullanır?

uploadunuz belirli bir seviyenin üzerindeyse 60 fps oyun oynayabilirsiniz, çok fazla internet kullanmaz saat başı 1 gb gibi bir şeydi.
Ben telefonumdaki mobil veriyle 4.5G olarak kullanmıştım GeforceNow. 2GB internet yarım saatte bitmişti.
Yüksek ayarlarda oynarsanız bu mümkün

1080P’de düşük gecikme ile oynarsınız büyük ihtimalle.

Sunucusu olmadığı için uzak bize ve ping sorunu (gecikme) var. 24 MBPS ile 720p 30FPS oynamama rağmen ara ara düşük bir salise olarak kareler birbirine giriyor. Sana tavsiyem 720p 60FPS gir. Donarsa 30'a çek. Bitrate ayarını auto yapıyorum. İstersen düşürebilirsin.
ne kadar internet kullanır?
Çok aşırı derece internet kullanıyor.

24 MBPS ile 720p 60 FPS'de rahatlıkla oynayabiliyorum.

24 MBPS ile 720p 60 FPS'de rahatlıkla oynayabiliyorum.
Tabi fakat buna olduğun bölge, oynadığın sunucu, kullandığın bitrate ve ethernet kablosu kullanıyorsan değişir. Kullandığın ISS bile bağlı bu duruma. Herkes aynı değeri göremez. Onu geçtim ben mobil üzerindeki Geforce Now için konuştum. Wi-fi ile bağlandığım için benim için farklı bir durum.

Teşekkürler cevaplarınız için. İnternet upload hızı 7 mbps bu arada. Ayrıca maalesef ki kotalı, 300 gb. Bu yüzden çok kullanıp kullanmadığını merak ettim.

Teşekkürler cevaplarınız için. İnternet upload hızı 7 mbps bu arada. Ayrıca maalesef ki kotalı, 300 gb. Bu yüzden çok kullanıp kullanmadığını merak ettim.
900p 60 FPS ile saatlik doğru hatırlıyorsam 7-8 GB harcıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…