GeForce NOW indirim gelir mi?

Blannk

Hectopat
Daha fazla  
Malum Steam indirimleri geldi ve çok iyi bir bilgisayara sahip değilim. İndirimde Dying Light 2 gibi oyunları almak istiyorum bunun yanında GeForce NOW'da alacağım için bana bayağı bir pahalıya denk geliyor yakın zamanda sizce bir indirim olabilme şansı var mı veya bildiğiniz indirim kodları var mı?

Malum Steam indirimleri geldi ve çok iyi bir bilgisayara sahip değilim. İndirimde Dying Light 2 gibi oyunları almak istiyorum bunun yanında GeForce NOW'da alacağım için bana bayağı bir pahalıya denk geliyor yakın zamanda sizce bir indirim olabilme şansı var mı veya bildiğiniz indirim kodları var mı?

100 TL'ye Hepsiburada'dan alınabiliyordu en son

Genellikle yaz indirimi olsun sonbahar olsun falan indirim yapılıyor diye biliyorum 1Ocak gibi indirim gelebilir veya bir YouTuber sponsor olursa indirim gelmesi mümkün.

100 TL'ye Hepsiburada'dan alınabiliyordu en son.

140TL olması lazım şu an.

Genellikle yaz indirimi olsun sonbahar olsun falan indirim yapılıyor diye biliyorum 1Ocak gibi indirim gelebilir veya bir YouTuber sponsor olursa indirim gelmesi mümkün.

Dediğiniz gibi belki yılbaşı indirimi falan gelebilir biraz daha beklesem iyi olabilir benim için.

Eğer internetiniz iyiyse yabancı serverda oynayabilirsniz sıra yok veya birkaç kişi oluyor ve 1saat oyun süresi.

Maalesef çok fazla iyi değil ama denemekten zarar gelmez.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı