Buy Nvidia Geforce Now Beta EU/US - Official website CD KEY at the cheapest prices. Activate the CD Key on your Official website client. Save money and find the best deal.
www.gamivo.com
Bir sorum daha var oyunları Steam'den almam yetiyor mu?
Hocam öncelikle bu sistem ülkemizde aktif değil. VPN ile kullanılabilir iyi bir internet altyapısı gerekli. Özellikle VPN ile kullanılacaksa. Hem download - hem upload değerlerin yüksek olması lazım. Ayrıca sanırım şu an beta aşamasında sistem.
Bu sistemde oyunları almıyorsun , aylık bir ücret ödeyerek NVidia serverlerine bağlanarak oyunu oynuyorsun. Oyunları steam , origin vb. yerlerden almaya gerek yok bu sistemi kullanacaksan.
Hocam öncelikle bu sistem ülkemizde aktif değil. VPN ile kullanılabilir iyi bir internet altyapısı gerekli. Özellikle VPN ile kullanılacaksa. Hem download - hem upload değerlerin yüksek olması lazım. Ayrıca sanırım şu an beta aşamasında sistem.
Bu sistemde oyunları almıyorsun , aylık bir ücret ödeyerek NVidia serverlerine bağlanarak oyunu oynuyorsun. Oyunları steam , origin vb. yerlerden almaya gerek yok bu sistemi kullanacaksan.
Güzel altyapınız varsa VPN kullanmanıza gerek yok. 50/5 internet ile rahatça oynayabiliyorum. Günümüz şartlarında bu değerler normal zaten. Wi-Fi kullanımı az ise LAG olmuyor. Ayrıca oyunlara öncesinde Steam gibi platformlardan satın alıp oynuyorsunuz. Oyunu almaya gerek var. Yanlış bilgilendirme oluyor. Kaynak
Güzel altyapınız varsa VPN kullanmanıza gerek yok. 50/5 internet ile rahatça oynayabiliyorum. Günümüz şartlarında bu değerler normal zaten. Wi-Fi kullanımı az ise LAG olmuyor. Ayrıca oyunlara öncesinde Steam gibi platformlardan satın alıp oynuyorsunuz. Oyunu almaya gerek var. Yanlış bilgilendirme oluyor. Eki Görüntüle 415936 Kaynak
Ben yukarıdaki linkten zamanında key'i direk satın almıştım ama şu an kullanmıyorum çünkü bilgisayar değiştirdim Google'a Geforce Now key yazdığınız zaman çıkıcaktır.
Ben yukarıdaki linkten zamanında key'i direk satın almıştım ama şu an kullanmıyorum çünkü bilgisayar değiştirdim Google'a Geforce Now key yazdığınız zaman çıkıcaktır.
Kullanmıyorsan bana verir misin lütfen? Kartımda şu an sadece 5 TL var onu sana atabilirim istersen bilgisayarım çok kötü ama internetim 100mbps tam ihtiyacım olan şey.
Kullanmıyorsan bana verir misin lütfen? Kartımda şu an sadece 5 TL var onu sana atabilirim istersen bilgisayarım çok kötü ama internetim 100mbps tam ihtiyacım olan şey.