aKuu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Şubat 2020 Mesajlar 8.053 Makaleler 3 Çözümler 27 2 Nisan 2020 #1 Geforce Now ile oyunları telefonumla oynuyorum fakat tek sorun klavye mouse bağlayınca çoğu tuşu algılamıyor yada tepki vermiyor, (w,a,s,d, sol shift ve diğer önemli tuşlar) nasıl düzeltebilirim? Yardım edebilecek var mı? Son düzenleme: 2 Nisan 2020
Geforce Now ile oyunları telefonumla oynuyorum fakat tek sorun klavye mouse bağlayınca çoğu tuşu algılamıyor yada tepki vermiyor, (w,a,s,d, sol shift ve diğer önemli tuşlar) nasıl düzeltebilirim? Yardım edebilecek var mı?
W wilhelmspost Femtopat Katılım 13 Ağustos 2020 Mesajlar 8 15 Ağustos 2020 #2 Merhabalar sorunu çözdünüz mü?Çözdüyseniz nasıl çözdünüz?Maalesef bende de farenin sağ tuşu çalışmıyor.
Merhabalar sorunu çözdünüz mü?Çözdüyseniz nasıl çözdünüz?Maalesef bende de farenin sağ tuşu çalışmıyor.
aKuu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Şubat 2020 Mesajlar 8.053 Makaleler 3 Çözümler 27 15 Ağustos 2020 #3 wilhelmspost dedi: Merhabalar sorunu çözdünüz mü?Çözdüyseniz nasıl çözdünüz?Maalesef bende de farenin sağ tuşu çalışmıyor. Genişletmek için tıkla... Hayır maalesef çözemedim hala sıkıntılı. Gamepad bağlamak en iyisi diğer türlü nedenini bilmediğim bir şekilde fare ve klavye düzgün çalışmıyor.
wilhelmspost dedi: Merhabalar sorunu çözdünüz mü?Çözdüyseniz nasıl çözdünüz?Maalesef bende de farenin sağ tuşu çalışmıyor. Genişletmek için tıkla... Hayır maalesef çözemedim hala sıkıntılı. Gamepad bağlamak en iyisi diğer türlü nedenini bilmediğim bir şekilde fare ve klavye düzgün çalışmıyor.
W wilhelmspost Femtopat Katılım 13 Ağustos 2020 Mesajlar 8 16 Ağustos 2020 #4 aKuu dedi: Hayır maalesef çözemedim hala sıkıntılı. Gamepad bağlamak en iyisi diğer türlü nedenini bilmediğim bir şekilde fare ve klavye düzgün çalışmıyor. Genişletmek için tıkla... Peki Dualshock ile Eu4 oynamam mümkün mü acaba
aKuu dedi: Hayır maalesef çözemedim hala sıkıntılı. Gamepad bağlamak en iyisi diğer türlü nedenini bilmediğim bir şekilde fare ve klavye düzgün çalışmıyor. Genişletmek için tıkla... Peki Dualshock ile Eu4 oynamam mümkün mü acaba
aKuu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Şubat 2020 Mesajlar 8.053 Makaleler 3 Çözümler 27 16 Ağustos 2020 #5 wilhelmspost dedi: Peki Dualshock ile Eu4 oynamam mümkün mü acaba Genişletmek için tıkla... Tam bir bilgim yok ama galiba oynayamazsınız. Oyuna girerken "Klavye ve fare gereklidir" yazıyor.
wilhelmspost dedi: Peki Dualshock ile Eu4 oynamam mümkün mü acaba Genişletmek için tıkla... Tam bir bilgim yok ama galiba oynayamazsınız. Oyuna girerken "Klavye ve fare gereklidir" yazıyor.
W wilhelmspost Femtopat Katılım 13 Ağustos 2020 Mesajlar 8 20 Ağustos 2020 #6 aKuu dedi: Tam bir bilgim yok ama galiba oynayamazsınız. Oyuna girerken "Klavye ve fare gereklidir" yazıyor. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler aKuu dedi: Tam bir bilgim yok ama galiba oynayamazsınız. Oyuna girerken "Klavye ve fare gereklidir" yazıyor. Genişletmek için tıkla...
aKuu dedi: Tam bir bilgim yok ama galiba oynayamazsınız. Oyuna girerken "Klavye ve fare gereklidir" yazıyor. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler aKuu dedi: Tam bir bilgim yok ama galiba oynayamazsınız. Oyuna girerken "Klavye ve fare gereklidir" yazıyor. Genişletmek için tıkla...