botstepz Hectopat Katılım 26 Ekim 2020 Mesajlar 4.262 Makaleler 1 Çözümler 9 3 Haziran 2021 #11 İnternetiniz 24 Mb ve üstü bir internete sahipseniz kullanılır. Ama sıra beklerken masa başında canınız çıkar.
İnternetiniz 24 Mb ve üstü bir internete sahipseniz kullanılır. Ama sıra beklerken masa başında canınız çıkar.
RUSHTOB Hectopat Katılım 18 Ocak 2021 Mesajlar 3.313 Makaleler 1 Çözümler 8 3 Haziran 2021 #12 hasan124321 dedi: Ben Free kullanıyorum gece 2-3 gibi kimse olmuyor direk oyunlara giriyorum eğer internetin iyiyse kullanılır bence beklemek istemiyorsan aylık 75TL. Genişletmek için tıkla... Gece 2-3 gibi inadına giricem sen bekle diye.
hasan124321 dedi: Ben Free kullanıyorum gece 2-3 gibi kimse olmuyor direk oyunlara giriyorum eğer internetin iyiyse kullanılır bence beklemek istemiyorsan aylık 75TL. Genişletmek için tıkla... Gece 2-3 gibi inadına giricem sen bekle diye.
ketofilen Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Nisan 2019 Mesajlar 1.404 Çözümler 21 Yer Kaer Morhen 3 Haziran 2021 #13 botstepz dedi: İnternetiniz 24 Mb ve üstü bir internete sahipseniz kullanılır. Ama sıra beklerken masa başında canınız çıkar. Genişletmek için tıkla... 20MB internetim var kesintisiz kullanabiliyorum. Sadece çok nadir drop giriyor. Evet kullanılır sonuna kadar.
botstepz dedi: İnternetiniz 24 Mb ve üstü bir internete sahipseniz kullanılır. Ama sıra beklerken masa başında canınız çıkar. Genişletmek için tıkla... 20MB internetim var kesintisiz kullanabiliyorum. Sadece çok nadir drop giriyor. Evet kullanılır sonuna kadar.
The Bosch Yapan Decapat Katılım 28 Mayıs 2021 Mesajlar 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Haziran 2021 #14 İnternetin iyiyse almanı öneririm. Benim internetim iyi, 15 Mart'tan beri Geforce Now kullanıyorum ve neredeyse hiçbir sıkıntı yaşamadım.
İnternetin iyiyse almanı öneririm. Benim internetim iyi, 15 Mart'tan beri Geforce Now kullanıyorum ve neredeyse hiçbir sıkıntı yaşamadım.