Dwalin Attopat Katılım 24 Nisan 2022 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Nisan 2022 #11 Hououin Kyouma dedi: VPN ile gir. Yükleniyor yazısını gördüğünde VPN'yi kapat. Böylece bir sorun olmadan oynayabilmen gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim deneyeceğim. Hououin Kyouma dedi: VPN ile gir. Yükleniyor yazısını gördüğünde VPN'yi kapat. Böylece bir sorun olmadan oynayabilmen gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Bir değişim olmadı. Son düzenleme: 24 Nisan 2022
Hououin Kyouma dedi: VPN ile gir. Yükleniyor yazısını gördüğünde VPN'yi kapat. Böylece bir sorun olmadan oynayabilmen gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim deneyeceğim. Hououin Kyouma dedi: VPN ile gir. Yükleniyor yazısını gördüğünde VPN'yi kapat. Böylece bir sorun olmadan oynayabilmen gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Bir değişim olmadı.
Hououin Kyouma Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Nisan 2021 Mesajlar 12.201 Çözümler 86 24 Nisan 2022 #12 Dwalin dedi: Teşekkür ederim deneyeceğim. Bir değişim olmadı. Genişletmek için tıkla... 16 Mbps ile gecikme olmadan rahat oynayabiliyorum. İnterneti başkalarında kullanıyorsa bağlantılarını kesip öyle bir dene. Olmadıysa başka fikrim yok.
Dwalin dedi: Teşekkür ederim deneyeceğim. Bir değişim olmadı. Genişletmek için tıkla... 16 Mbps ile gecikme olmadan rahat oynayabiliyorum. İnterneti başkalarında kullanıyorsa bağlantılarını kesip öyle bir dene. Olmadıysa başka fikrim yok.
Dwalin Attopat Katılım 24 Nisan 2022 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mayıs 2022 #13 Hououin Kyouma dedi: 16 Mbps ile gecikme olmadan rahat oynayabiliyorum. İnterneti başkalarında kullanıyorsa bağlantılarını kesip öyle bir dene. Olmadıysa başka fikrim yok. Genişletmek için tıkla... Tamam teşekkür ederim yine de. Hououin Kyouma dedi: 16 Mbps ile gecikme olmadan rahat oynayabiliyorum. İnterneti başkalarında kullanıyorsa bağlantılarını kesip öyle bir dene. Olmadıysa başka fikrim yok. Genişletmek için tıkla... Hallettim sonunda rahat oynanıyor şu an.
Hououin Kyouma dedi: 16 Mbps ile gecikme olmadan rahat oynayabiliyorum. İnterneti başkalarında kullanıyorsa bağlantılarını kesip öyle bir dene. Olmadıysa başka fikrim yok. Genişletmek için tıkla... Tamam teşekkür ederim yine de. Hououin Kyouma dedi: 16 Mbps ile gecikme olmadan rahat oynayabiliyorum. İnterneti başkalarında kullanıyorsa bağlantılarını kesip öyle bir dene. Olmadıysa başka fikrim yok. Genişletmek için tıkla... Hallettim sonunda rahat oynanıyor şu an.