ZTAlp Centipat Katılım 17 Aralık 2019 Mesajlar 660 8 Şubat 2020 #1 öcenlikle selamlar ben geforce now uın ücretsiz sürümüne üye oldum fakat bu hayatı alıyorum ''loadlibrary failed with error 1114:devigen baglantı kitaplıgı (DLL) başlatma hatası'' yardım edermisiniz?
öcenlikle selamlar ben geforce now uın ücretsiz sürümüne üye oldum fakat bu hayatı alıyorum ''loadlibrary failed with error 1114:devigen baglantı kitaplıgı (DLL) başlatma hatası'' yardım edermisiniz?
TheDisci Hectopat Katılım 9 Şubat 2020 Mesajlar 7 9 Şubat 2020 #2 Merhaba kartın amd ise değiştirilebilir grafiklerden bu programın kurulu olduğu dizindeki her şeyi yüksek performansa getir Artı 0 Eksi
Merhaba kartın amd ise değiştirilebilir grafiklerden bu programın kurulu olduğu dizindeki her şeyi yüksek performansa getir
KS KS ZTAlp Centipat Katılım 17 Aralık 2019 Mesajlar 660 10 Şubat 2020 #3 TheDisci dedi: Merhaba kartın amd ise değiştirilebilir grafiklerden bu programın kurulu olduğu dizindeki her şeyi yüksek performansa getir Genişletmek için tıkla... Düzeldi sagolun ama oyuna girince başlamadan atıyor nedeni nedir acaba? Artı 0 Eksi
TheDisci dedi: Merhaba kartın amd ise değiştirilebilir grafiklerden bu programın kurulu olduğu dizindeki her şeyi yüksek performansa getir Genişletmek için tıkla... Düzeldi sagolun ama oyuna girince başlamadan atıyor nedeni nedir acaba?
TheDisci Hectopat Katılım 9 Şubat 2020 Mesajlar 7 20 Şubat 2020 #4 Onu ben de çözemedim Son düzenleyen: Moderatör: 21 Ağustos 2021 Artı 0 Eksi
EKAloji Hectopat Katılım 25 Mayıs 2019 Mesajlar 2.423 Makaleler 5 Çözümler 8 Yer Türkiye Cumhuriyeti Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 21 Ağustos 2021 #5 Çözümü bilen var mı? Edit: Çözdüm. [Fixed] LoadLibrary failed with error 1114 Error - Driver Easy Artı 0 Eksi