Clifford Unger Hectopat Katılım 31 Temmuz 2020 Mesajlar 283 Yer Dağ Düğüm Şehri 6 Ocak 2021 #21 Hocam bende merak ettim nasıl yaptığınızı yazarsanız çok mutlu edersiniz.
ugureryavuz Decipat Katılım 16 Nisan 2020 Mesajlar 1.094 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2021 #22 Hocam bütün forum size bakıyoruz. Söyleyin hem biz hem siz kurulun hocam. Galiba masaüstüne erişmeyi buldum. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Hocam bütün forum size bakıyoruz. Söyleyin hem biz hem siz kurulun hocam. Galiba masaüstüne erişmeyi buldum. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Hiroo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 2.893 Çözümler 6 6 Ocak 2021 #23 Ssansarsalvo dedi: Hocam instadan atar mısınız? Keremkoc061. Genişletmek için tıkla... ugureryavuz dedi: @Hiroo hocam günlerdir bunu arıyordum. Metodu buraya yazar mısınız ya da DC versek atar mısınız? DC ekler misiniz hocam. Quintain31X#5872. Genişletmek için tıkla... İkinizinde hesabını bulamadım. Hiroo#0001 benimki bu yazabilirsiniz. ugureryavuz dedi: Hocam bütün forum size bakıyoruz. Söyleyin hem biz hem siz kurulun hocam. Galiba masaüstüne erişmeyi buldum. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Hocam bu çok eski bir video NVIDIA bunu zamanında patchlemişti Discord'um Hiroo#0001 bana ulaş yazarım. Clifford Unger dedi: Hocam bende merak ettim nasıl yaptığınızı yazarsanız çok mutlu edersiniz. Genişletmek için tıkla...
Ssansarsalvo dedi: Hocam instadan atar mısınız? Keremkoc061. Genişletmek için tıkla... ugureryavuz dedi: @Hiroo hocam günlerdir bunu arıyordum. Metodu buraya yazar mısınız ya da DC versek atar mısınız? DC ekler misiniz hocam. Quintain31X#5872. Genişletmek için tıkla... İkinizinde hesabını bulamadım. Hiroo#0001 benimki bu yazabilirsiniz. ugureryavuz dedi: Hocam bütün forum size bakıyoruz. Söyleyin hem biz hem siz kurulun hocam. Galiba masaüstüne erişmeyi buldum. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Hocam bu çok eski bir video NVIDIA bunu zamanında patchlemişti Discord'um Hiroo#0001 bana ulaş yazarım. Clifford Unger dedi: Hocam bende merak ettim nasıl yaptığınızı yazarsanız çok mutlu edersiniz. Genişletmek için tıkla...
ugureryavuz Decipat Katılım 16 Nisan 2020 Mesajlar 1.094 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2021 #24 Hiroo dedi: İkinizinde hesabını bulamadım. Hiroo#0001 benimki bu yazabilirsiniz. Hocam bu çok eski bir video NVIDIA bunu zamanında patchlemişti Discord'um hiroo#0001 bana ulaş yazarım. Genişletmek için tıkla... Gönderdim hocam.
Hiroo dedi: İkinizinde hesabını bulamadım. Hiroo#0001 benimki bu yazabilirsiniz. Hocam bu çok eski bir video NVIDIA bunu zamanında patchlemişti Discord'um hiroo#0001 bana ulaş yazarım. Genişletmek için tıkla... Gönderdim hocam.
L llkoiik Hectopat Katılım 30 Eylül 2020 Mesajlar 372 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 6 Ocak 2021 #25 Hiroo dedi: İkinizinde hesabını bulamadım. Hiroo#0001 benimki bu yazabilirsiniz. Hocam bu çok eski bir video NVIDIA bunu zamanında patchlemişti Discord'um Hiroo#0001 bana ulaş yazarım. Genişletmek için tıkla... Bende gönderdim.
Hiroo dedi: İkinizinde hesabını bulamadım. Hiroo#0001 benimki bu yazabilirsiniz. Hocam bu çok eski bir video NVIDIA bunu zamanında patchlemişti Discord'um Hiroo#0001 bana ulaş yazarım. Genişletmek için tıkla... Bende gönderdim.
aKuu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Şubat 2020 Mesajlar 8.053 Makaleler 3 Çözümler 27 7 Ocak 2021 #26
yigitrocks Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Nisan 2018 Mesajlar 2.351 Çözümler 7 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Şubat 2021 #27 Hâla güncel mi?
Ssansarsalvo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Ağustos 2020 Mesajlar 2.735 Çözümler 22 22 Şubat 2021 #28 yigitrocks dedi: Hâla güncel mi? Genişletmek için tıkla... Hayır artık tüm methodlar fixlendi yenisi bulunmaz. Çilesi de çekilmez zaten.
yigitrocks dedi: Hâla güncel mi? Genişletmek için tıkla... Hayır artık tüm methodlar fixlendi yenisi bulunmaz. Çilesi de çekilmez zaten.
yigitrocks Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Nisan 2018 Mesajlar 2.351 Çözümler 7 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Şubat 2021 #29 Ssansarsalvo dedi: Hayır artık tüm methodlar fixlendi yenisi bulunmaz. Çilesi de çekilmez zaten. Genişletmek için tıkla... Bu methodla mining yapılabiliyor muydu?
Ssansarsalvo dedi: Hayır artık tüm methodlar fixlendi yenisi bulunmaz. Çilesi de çekilmez zaten. Genişletmek için tıkla... Bu methodla mining yapılabiliyor muydu?
Hiroo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 2.893 Çözümler 6 22 Şubat 2021 #30 yigitrocks dedi: Bu methodla mining yapılabiliyor muydu? Genişletmek için tıkla... Evet yapılıyordu fakat 6 saat de ne kadar kazanırsınız orası bir gizem.
yigitrocks dedi: Bu methodla mining yapılabiliyor muydu? Genişletmek için tıkla... Evet yapılıyordu fakat 6 saat de ne kadar kazanırsınız orası bir gizem.