S ScareX0 Hectopat Katılım 12 Temmuz 2020 Mesajlar 75 14 Şubat 2021 #1 Telefona OTG kablosuyla gamepadi takiyorum. Telefon gamepadi görüyor ama GeForce Now'da oyunlarda calismiyor ama menude vs gezebiliyorum sebebi nedir acaba? Çözümünü bilen varsa yazarsa çok sevinirim.
Telefona OTG kablosuyla gamepadi takiyorum. Telefon gamepadi görüyor ama GeForce Now'da oyunlarda calismiyor ama menude vs gezebiliyorum sebebi nedir acaba? Çözümünü bilen varsa yazarsa çok sevinirim.
F FurkanKutlu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Aralık 2018 Mesajlar 3.567 Çözümler 11 14 Şubat 2021 #2 Sadece belirli gamepadler çalışıyor diye biliyorum.
Crescirc Hectopat Katılım 19 Temmuz 2020 Mesajlar 478 Çözümler 1 14 Şubat 2021 #3 Bulut destekleyen çok fazla "Gamepad" yok diyebiliyorum. Markası nedir bir araştıralım. Bende Razer Kishi var sorunsuz çalışıyor.
Bulut destekleyen çok fazla "Gamepad" yok diyebiliyorum. Markası nedir bir araştıralım. Bende Razer Kishi var sorunsuz çalışıyor.
S ScareX0 Hectopat Katılım 12 Temmuz 2020 Mesajlar 75 14 Şubat 2021 #4 Crescirc dedi: Bulut destekleyen çok fazla "Gamepad" yok diyebiliyorum. Markası nedir bir araştıralım. Bende Razer Kishi var sorunsuz çalışıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam Jite KD 208 Modeli acaba desteklemediği içinmi çalışmıyor ?
Crescirc dedi: Bulut destekleyen çok fazla "Gamepad" yok diyebiliyorum. Markası nedir bir araştıralım. Bende Razer Kishi var sorunsuz çalışıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam Jite KD 208 Modeli acaba desteklemediği içinmi çalışmıyor ?
Crescirc Hectopat Katılım 19 Temmuz 2020 Mesajlar 478 Çözümler 1 14 Şubat 2021 #5 ScareX0 dedi: Hocam Jite KD 208 Modeli acaba desteklemediği içinmi çalışmıyor ? Genişletmek için tıkla... Yüksek ihtimalle.
ScareX0 dedi: Hocam Jite KD 208 Modeli acaba desteklemediği içinmi çalışmıyor ? Genişletmek için tıkla... Yüksek ihtimalle.