Jony Case Hectopat Katılım 28 Temmuz 2019 Mesajlar 290 12 Şubat 2020 #1 Arkadaşlar benim bilgisayarımda sorunlar olduğu için şu an telefon kullanmak zorundayım. Her oyun Gamepad istiyor ben napacağım ve Steam hesabi da bağlanmıyor. Ne yapmam gerek? Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Arkadaşlar benim bilgisayarımda sorunlar olduğu için şu an telefon kullanmak zorundayım. Her oyun Gamepad istiyor ben napacağım ve Steam hesabi da bağlanmıyor. Ne yapmam gerek? Yardımcı olursanız çok sevinirim.
2 217146 Hectopat Katılım 21 Haziran 2018 Mesajlar 802 Makaleler 7 Çözümler 6 12 Şubat 2020 #2 Steam hesabı konusunda bilmiyorum ama Gamepad konusunda ekranda tuşlar çıkıyor onlarla oynayabilirsin eger onlar olmazsa OTG alıp klavye mouse bağla. Son düzenleyen: Moderatör: 12 Şubat 2020
Steam hesabı konusunda bilmiyorum ama Gamepad konusunda ekranda tuşlar çıkıyor onlarla oynayabilirsin eger onlar olmazsa OTG alıp klavye mouse bağla.
Jony Case Hectopat Katılım 28 Temmuz 2019 Mesajlar 290 12 Şubat 2020 #3 217146 dedi: Steam hesabı konusunda bilmiyorum ama Gamepad konusunda ekranda tuşlar çıkıyor onlarla oynaya bilirsin eger onlar olmazsa OTG alıp klavye mouse bağla. Genişletmek için tıkla... Oyuna girince çıkıyor mu ? 217146 dedi: Steam hesabı konusunda bilmiyorum ama Gamepad konusunda ekranda tuşlar çıkıyor onlarla oynaya bilirsin eger onlar olmazsa OTG alıp klavye mouse bağla. Genişletmek için tıkla... Oyuna girmiyor ki steam bağlanmıyor. Son düzenleyen: Moderatör: 12 Şubat 2020
217146 dedi: Steam hesabı konusunda bilmiyorum ama Gamepad konusunda ekranda tuşlar çıkıyor onlarla oynaya bilirsin eger onlar olmazsa OTG alıp klavye mouse bağla. Genişletmek için tıkla... Oyuna girince çıkıyor mu ? 217146 dedi: Steam hesabı konusunda bilmiyorum ama Gamepad konusunda ekranda tuşlar çıkıyor onlarla oynaya bilirsin eger onlar olmazsa OTG alıp klavye mouse bağla. Genişletmek için tıkla... Oyuna girmiyor ki steam bağlanmıyor.