Arkadaşlar GeForce NOW'dan 3 aylık üyelik aldım. Şimdi ise yaz tatili başı bir 200 Hz Excalibur'un moniötörünü alacağım fakat VPN veya proxy gibi şeylerle 240 Hz almamın bir yolu var mıdır? Yoksa gameplus da sadece 60 Hz mi oynayabileceğim?
Arkadaşlar GeForce NOW'dan 3 aylık üyelik aldım. Şimdi ise yaz tatili başı bir 200 Hz Excalibur'un moniötörünü alacağım fakat VPN veya proxy gibi şeylerle 240 Hz almamın bir yolu var mıdır? Yoksa gameplus da sadece 60 Hz mi oynayabileceğim?
O monitörü almayın.
Technopat'ta böyle şeyler söyleyenler genellikle çok oluyor yok o Rampage almayın yok o markayı duymadım onu almayın bende inatla onları alıp test ediyorum en son Rampage V900s direksiyon setin de, Rampage R-44 mouse da aynısını demişlerdi fakat bir sorun görmedim aynısı James Donkey'in monitörü içinde geçerli. Hocam eğer kullanıp bir sorun yaşadıysanız veya yaşayanı gördüyseniz o zaman almayın deyin yahu insanları paranoyak yapıp Logitech ve SteelSeries gibi markaların fiyatını uçuruyorsunuz.
Sadece Trendyol üzerindeki yorumlarda 5 tane UFO testi fotoğrafı var onlardan sadece birisinde temiz gözüküyor. Temiz gözükmesinin sebebi de UFO testinin hızının 120 piksele ayarlanmış olması. Ötekiler 960 pixelde yapmışlar.
Eki Görüntüle 1814581
Eki Görüntüle 1814582
Eki Görüntüle 1814583
Eki Görüntüle 1814584
Bu tek temiz gözüken ama temiz gözükmesinin tek sebebi saniyede120 piksel hızında olması UFO'ların. Ayrıca yorumunda ghosting olduğunu da yazmış.
Eki Görüntüle 1814585
Bu ürünün tek kusuru ghosting bile değil ama onlardan bahsetmeye gerek yok. Sadece alınmaması için bu ghosting durumu bile yeterli.
Bizzat teknik serviste olan biri olarak katılıyorum babamin tv tamir atölyesi var sunny axen hi level televizyonlarda iyi modellerinde samsung lg panel kullandıkları oluyor vede aynı fiyat bandı samsung yâda lg televizyonlar aynı görüntüyu saglayamiyorlar bunun iyi tarafı düşük bütçede kalite görüntü alırsın dezavantajı içerisinde kullanılan anakart power üniteleri dandik oluyor bana kalmış olsa kaliteli view sonic yâda samsung monitörlere yönelirim teknik servis anlaminda da daha iyiler sorun yasatmazlarTechnopat'ta böyle şeyler söyleyenler genellikle çok oluyor yok o Rampage almayın yok o markayı duymadım onu almayın bende inatla onları alıp test ediyorum en son Rampage V900s direksiyon setin de, Rampage R-44 mouse da aynısını demişlerdi fakat bir sorun görmedim aynısı James Donkey'in monitörü içinde geçerli. Hocam eğer kullanıp bir sorun yaşadıysanız veya yaşayanı gördüyseniz o zaman almayın deyin yahu insanları paranoyak yapıp Logitech ve SteelSeries gibi markaların fiyatını uçuruyorsunuz.
Soru tam alarak o değilmiş ama neyse.O monitörü almayın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.