BARIŞ ERDAL Megapat Katılım 8 Nisan 2016 Mesajlar 291 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mart 2021 #1 GeForce NOW telefonda fotoğraftaki gibi kalıyor. Nasıl oyun oynayacağım hakkında hiçbir fikrim yok. Gameplus hesabı da açtım ücresiz olarak. Watch Dogs 2'yi denemek istiyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 17 Mart 2021
GeForce NOW telefonda fotoğraftaki gibi kalıyor. Nasıl oyun oynayacağım hakkında hiçbir fikrim yok. Gameplus hesabı da açtım ücresiz olarak. Watch Dogs 2'yi denemek istiyorum.
nic0las Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Eylül 2020 Mesajlar 1.558 Makaleler 1 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Sıradan Biri 17 Mart 2021 #2 Altta GET starded deyince nasıl bir ekran geliyor?
BARIŞ ERDAL Megapat Katılım 8 Nisan 2016 Mesajlar 291 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mart 2021 #3 nic0las dedi: Altta GET starded deyince nasıl bir ekran geliyor? Genişletmek için tıkla... Tarayıcıya atıyor oturum açmam için sonra Gameplus' oyunlar falan görünüyor seçiyorsun ama tıklanmıyor.
nic0las dedi: Altta GET starded deyince nasıl bir ekran geliyor? Genişletmek için tıkla... Tarayıcıya atıyor oturum açmam için sonra Gameplus' oyunlar falan görünüyor seçiyorsun ama tıklanmıyor.