E Erdi Tezeller Centipat Katılım 15 Mart 2021 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mart 2021 #1 Sabah oynayabiliyordum akşam bu manzarayla karşılaştım hiçbir şey değiştirmemiştim. Bilen yazarsa sevinirim. Dosya Ekleri resim_2021-03-30_205830.png 505,4 KB · Görüntüleme: 61 Son düzenleyen: Moderatör: 30 Mart 2021
Sabah oynayabiliyordum akşam bu manzarayla karşılaştım hiçbir şey değiştirmemiştim. Bilen yazarsa sevinirim.
Rodok Nişancısı Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Ağustos 2020 Mesajlar 2.143 Çözümler 1 Yer İzmir 30 Mart 2021 #2 Hata kodunu internetten aratabilirsiniz. Artı 0 Eksi
XboxUser Decipat Katılım 31 Ekim 2020 Mesajlar 1.032 Çözümler 8 Yer Sandalye Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mart 2021 #3 Erdi Tezeller dedi: Sabah oynayabiliyordum akşam bu manzarayla karşılaştım hiçbir şey değiştirmemiştim. Bilen yazarsa sevinirim. Genişletmek için tıkla... Bende de aynu şey oldu. Silip tekrar kurmayı denedim yeni hesap açarak denedim ama çalışmıyor. Artı 0 Eksi
Erdi Tezeller dedi: Sabah oynayabiliyordum akşam bu manzarayla karşılaştım hiçbir şey değiştirmemiştim. Bilen yazarsa sevinirim. Genişletmek için tıkla... Bende de aynu şey oldu. Silip tekrar kurmayı denedim yeni hesap açarak denedim ama çalışmıyor.
H hypnoxz Hectopat Katılım 21 Ağustos 2020 Mesajlar 71 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 30 Mart 2021 #4 Bende de aynı sorun var. Sunucularda sorun var galiba. Artı 0 Eksi
J jingletakan07 Hectopat Katılım 2 Ocak 2021 Mesajlar 459 Çözümler 2 30 Mart 2021 #5 NVIDIA GeForce NOW Status Welcome to NVIDIA GeForce NOW's home for real-time and historical data on system performance. status.geforcenow.com Globalde çöktü sunucular. Artı 0 Eksi
NVIDIA GeForce NOW Status Welcome to NVIDIA GeForce NOW's home for real-time and historical data on system performance. status.geforcenow.com Globalde çöktü sunucular.
O omerorr Hectopat Katılım 21 Eylül 2020 Mesajlar 208 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mart 2021 #6 Muhtemelen sunucularda bakım var ben de aynı hata ile karşılaştım. Artı 0 Eksi
D darkpr Hectopat Katılım 23 Temmuz 2020 Mesajlar 344 30 Mart 2021 #7 Erdi Tezeller dedi: Sabah oynayabiliyordum akşam bu manzarayla karşılaştım hiçbir şey değiştirmemiştim. Bilen yazarsa sevinirim. Genişletmek için tıkla... Aynı durum bende de söz konusu büyük ihtimalle sunucuları çöktü kısa zamanda hallolur diye düşünüyorum. Artı 0 Eksi
Erdi Tezeller dedi: Sabah oynayabiliyordum akşam bu manzarayla karşılaştım hiçbir şey değiştirmemiştim. Bilen yazarsa sevinirim. Genişletmek için tıkla... Aynı durum bende de söz konusu büyük ihtimalle sunucuları çöktü kısa zamanda hallolur diye düşünüyorum.
XboxUser Decipat Katılım 31 Ekim 2020 Mesajlar 1.032 Çözümler 8 Yer Sandalye Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mart 2021 #8 Arkadaşlar şu anda sunucuları düzelttiler. İyi oyunlar. Artı 0 Eksi