Selam. GeForce NOW üyeliği satın almak istiyorum fakat ağ testi yaptığımda diğer değerlerim normalken paket kaybı kısmında bu değerle karşılaşıyorum. Oyun içinde istikrarsız bağlantıya sebep oluyor galiba ve bu oyuna kötü etki ediyor. İnternetime test yaptım fakat değerlerde bir sorun göremedim. Bununla ilgili sorunu birkaç yerden araştırdığım kadarıyla sorunun internetimden dolayı olmadığını düşünüyorum. Bu durumu nasıl düzeltirim?
Paket loss baya kotu bir sey bu arada insani sinir eder ozellikle cevrimci oyunlar ve bu tarz cloud tabanli sistemlerde. Ben vakti zamaninda 200mbit internetim ile denedim. Olayin paket hizlariyla vs. alakasi yok bizim ulkede. Altyapilar genel olarak bu kadar genis bant kullanan cloud sistemler icin uygun degil. Bende paket loss olmamasina ragmen ne yaparsam yapayim oyun arada bir camurlasmadan olmuyordu. Yani sanirim Turknet'in gigabit altyapisi vs. gerekli.
Paket loss baya kotu bir sey bu arada insani sinir eder ozellikle cevrimci oyunlar ve bu tarz cloud tabanli sistemlerde. Ben vakti zamaninda 200mbit internetim ile denedim. Olayin paket hizlariyla vs. alakasi yok bizim ulkede. Altyapilar genel olarak bu kadar genis bant kullanan cloud sistemler icin uygun degil. Bende paket loss olmamasina ragmen ne yaparsam yapayim oyun arada bir camurlasmadan olmuyordu. Yani sanirim Turknet'in gigabit altyapisi vs. gerekli.
Hocam wi-fi ile mi bağlanıyorsunuz? Wi-fi 2.4 Ghz'de bende de oluyor. Ethernet ve 5 ghz ile bağlandığımda sıfır sıkıntı. Eğer öyleyse ethernet öneririm.