TENSES Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Haziran 2018 Mesajlar 2.894 Çözümler 15 30 Mayıs 2021 #11 fakezhl dedi: O zamana kadar ücretsiz bir şekilde oyun oynayabilirm değil mi? Hocam dediğim gibi hesbaım silinde ve yeni hesap oluşturdum. Genişletmek için tıkla... Game+ da ücretsiz üyeliği başlatmadıysanız oynayamazsınız. Şuan o da tükendi.
fakezhl dedi: O zamana kadar ücretsiz bir şekilde oyun oynayabilirm değil mi? Hocam dediğim gibi hesbaım silinde ve yeni hesap oluşturdum. Genişletmek için tıkla... Game+ da ücretsiz üyeliği başlatmadıysanız oynayamazsınız. Şuan o da tükendi.
Mr.Efe Picopat Katılım 14 Şubat 2021 Mesajlar 165 Çözümler 6 30 Mayıs 2021 #12 fakezhl dedi: O zamana kadar ücretsiz bir şekilde oyun oynayabilirm değil mi? Hocam dediğim gibi hesbaım silinde ve yeni hesap oluşturdum. Genişletmek için tıkla... Ücretsiz veya paralı üyeliğe sahipmisiniz?
fakezhl dedi: O zamana kadar ücretsiz bir şekilde oyun oynayabilirm değil mi? Hocam dediğim gibi hesbaım silinde ve yeni hesap oluşturdum. Genişletmek için tıkla... Ücretsiz veya paralı üyeliğe sahipmisiniz?