Liquorr Hectopat Katılım 5 Temmuz 2022 Mesajlar 151 Çözümler 1 7 Ekim 2022 #1 GeForce NOW'da oyunum neredeyse oynanmayacak seviyede anlık donmalar pikelleşmeler oluyor, internetim 50-70 Mbps download arası, upload da 7 civarı yardımcı olacak varsa veya ayarlarını söyleyebilecek varsa sevinirim.
GeForce NOW'da oyunum neredeyse oynanmayacak seviyede anlık donmalar pikelleşmeler oluyor, internetim 50-70 Mbps download arası, upload da 7 civarı yardımcı olacak varsa veya ayarlarını söyleyebilecek varsa sevinirim.
Zyplux Hectopat Katılım 8 Haziran 2021 Mesajlar 1.667 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ekim 2022 #2 Hangi markayı kullanıyorsun internet.
Liquorr Hectopat Katılım 5 Temmuz 2022 Mesajlar 151 Çözümler 1 7 Ekim 2022 #3 Zyplux dedi: Hangi markayı kullanıyorsun internet. Genişletmek için tıkla... Türk Telekom
Zyplux Hectopat Katılım 8 Haziran 2021 Mesajlar 1.667 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ekim 2022 #4 Liquorr dedi: Türk Telekom. Genişletmek için tıkla... Bende Netspeed kullanıyorum yayın Ms'i stabil değil, galiba GeForce NOW'da sorun olabilir.
Liquorr dedi: Türk Telekom. Genişletmek için tıkla... Bende Netspeed kullanıyorum yayın Ms'i stabil değil, galiba GeForce NOW'da sorun olabilir.
Zeki Kursat Hectopat Katılım 17 Aralık 2020 Mesajlar 444 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ekim 2022 #5 knk bişe yapamazsın internetin download hızı daha iyi olduğu zaman o donmalar pikselleşmeler fln da azalıyor internetin iyi olacak ısaca
knk bişe yapamazsın internetin download hızı daha iyi olduğu zaman o donmalar pikselleşmeler fln da azalıyor internetin iyi olacak ısaca
Liquorr Hectopat Katılım 5 Temmuz 2022 Mesajlar 151 Çözümler 1 7 Ekim 2022 #6 Zyplux dedi: Bende Netspeed kullanıyorum yayın Ms'i stabil değil, galiba GeForce NOW'da sorun olabilir. Genişletmek için tıkla... 52 fazla yüksek bir değer değil benim için de yani oyun içerisinde aldığım ping tahminimce 1000 - 1500 arası oynanmayacak seviye de. Zeki Kursat dedi: Kanka bir şey yapamazsın internetin download hızı daha iyi olduğu zaman o donmalar pikselleşmeler falan da azalıyor internetin iyi olacak ısaca Genişletmek için tıkla... Kanka 50-70 GeForce NOW için iyi bence tam bilmiyorum ama.
Zyplux dedi: Bende Netspeed kullanıyorum yayın Ms'i stabil değil, galiba GeForce NOW'da sorun olabilir. Genişletmek için tıkla... 52 fazla yüksek bir değer değil benim için de yani oyun içerisinde aldığım ping tahminimce 1000 - 1500 arası oynanmayacak seviye de. Zeki Kursat dedi: Kanka bir şey yapamazsın internetin download hızı daha iyi olduğu zaman o donmalar pikselleşmeler falan da azalıyor internetin iyi olacak ısaca Genişletmek için tıkla... Kanka 50-70 GeForce NOW için iyi bence tam bilmiyorum ama.
Lychnica0 Hectopat Katılım 15 Nisan 2022 Mesajlar 2.014 Çözümler 5 7 Ekim 2022 #7 GeForce NOW'dan yarış moduna aldınız mı?
Liquorr Hectopat Katılım 5 Temmuz 2022 Mesajlar 151 Çözümler 1 7 Ekim 2022 #8 Lychnica0 dedi: GeForce NOW'dan yarış moduna aldınız mı? Genişletmek için tıkla... GeForce NOW'u Chrome'dan kullanıyorum, uygulaması hata veriyor onu hala çözemedim. Lychnica0 dedi: GeForce NOW'dan yarış moduna aldınız mı? Genişletmek için tıkla... Chromede yarış modu yok, gözükmüyor
Lychnica0 dedi: GeForce NOW'dan yarış moduna aldınız mı? Genişletmek için tıkla... GeForce NOW'u Chrome'dan kullanıyorum, uygulaması hata veriyor onu hala çözemedim. Lychnica0 dedi: GeForce NOW'dan yarış moduna aldınız mı? Genişletmek için tıkla... Chromede yarış modu yok, gözükmüyor
Lychnica0 Hectopat Katılım 15 Nisan 2022 Mesajlar 2.014 Çözümler 5 7 Ekim 2022 #9 Liquorr dedi: GeForce NOW'u Chrome'dan kullanıyorum, uygulaması hata veriyor onu hala çözemedim. Chrome'de yarış modu yok, gözükmüyor Genişletmek için tıkla... Uygulamanın hatası ile ilgili konu açarsanız çözmeye çalışırız uygulama daha perfornmanslı.
Liquorr dedi: GeForce NOW'u Chrome'dan kullanıyorum, uygulaması hata veriyor onu hala çözemedim. Chrome'de yarış modu yok, gözükmüyor Genişletmek için tıkla... Uygulamanın hatası ile ilgili konu açarsanız çözmeye çalışırız uygulama daha perfornmanslı.
Liquorr Hectopat Katılım 5 Temmuz 2022 Mesajlar 151 Çözümler 1 7 Ekim 2022 #10 Lychnica0 dedi: Uygulamanın hatası ile ilgili konu açarsanız çözmeye çalışırız uygulama daha perfornmanslı. Genişletmek için tıkla... Tamamdır açayım
Lychnica0 dedi: Uygulamanın hatası ile ilgili konu açarsanız çözmeye çalışırız uygulama daha perfornmanslı. Genişletmek için tıkla... Tamamdır açayım