GeForce Now powered by GAME+ kodu için ilk gelen kazanır!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kimin internetinin iyi olup olmadığını nasıl bilebilirim? Bana en adili böyle geldi. Sen farklı düşünüyor olabilirsin saygı duyarım.

Şimdi fark ettim de bu kodlarda bazılarını/çoğunu(?) halihazırda Gaming bilgisayarları olan kişiler almış. Arkadaşlar peki amacınız sadece Cyberpunk 2077'yi RTX açarak oynamak mı? Şahsen benim şu anda Gaming'i bırak ekran kartlı bir bilgisayarım bile yok Intel HD 64MB kullanıyorum. Pentium işlemci Chrome'da bile 2-3 sekme açınca kasıyor. Bundan önceki konumda bahsettiğim şekilde kullanıyordum GeForce Now'u ve açıkçası GTX ve RTX ekran kartlı kişilerden daha çok ihtiyacım olduğunu ve şahsıma ve benim gibilere daha çok yararlı olabileceğini düşünüyorum. (gameplus firmasının ön kayıt yaptırıp daha sonra rastgele kod dağıtması da ayrı bir saçmalık.)

@SALOOWEN , peki kodu verdiğin arkadaşın bugün bir kişiye gönüllü olarak kod verdiğini biliyor muydun? :) @kurmayoffuture , hocam sizi o kadar iyi anlıyorum ki; aptal Gameplus'ın berbat beta sürecini yönetmesi sonucunda 2080TI sistemi olana kod gitti. Bari ön kayıttıkilere kod verselerdi. Sizin adınıza da çok üzüldüm.

@SALOOWEN, peki kodu verdiğin arkadaşın bugün bir kişiye gönüllü olarak kod verdiğini biliyor muydun? :) @kurmayoffuture, hocam sizi o kadar iyi anlıyorum ki; aptal Gameplus'ın berbat beta sürecini yönetmesi sonucunda 2080 Ti sistemi olana kod gitti. Bari ön kayıttıkilere kod verselerdi. Sizin adınıza da çok üzüldüm.

Sağ olasın. Moderasyon konumu da sildi "dilendiğim" için.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı