Demonce Hectopat Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 795 Makaleler 1 Çözümler 19 23 Ekim 2021 #11 Uchiha Shisui dedi: CP2077'yi de birden fazla defa denedi gibi geldi bana... O silahın mermisi yoktu. Sonra aynı yerden başlayıp mermisi geri geldi falan... Külyutmaz modum aktif! Genişletmek için tıkla... Sondaki cesetten almış mermiyi yanlış anlamadıysam.
Uchiha Shisui dedi: CP2077'yi de birden fazla defa denedi gibi geldi bana... O silahın mermisi yoktu. Sonra aynı yerden başlayıp mermisi geri geldi falan... Külyutmaz modum aktif! Genişletmek için tıkla... Sondaki cesetten almış mermiyi yanlış anlamadıysam.
Taha E.1907 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Nisan 2020 Mesajlar 2.027 Çözümler 3 Yer Şükrü Saraçoğlu Stadyumu Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ekim 2021 #12 Turbox Sevdalisi dedi: Globalde mi durum böyle yoksa sadece Türkiye'ye mi özel bu durum? Genişletmek için tıkla... Sadece süper güç ülkelere özel.
Turbox Sevdalisi dedi: Globalde mi durum böyle yoksa sadece Türkiye'ye mi özel bu durum? Genişletmek için tıkla... Sadece süper güç ülkelere özel.
Demonce Hectopat Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 795 Makaleler 1 Çözümler 19 23 Ekim 2021 #13 Taha E.1907 dedi: Sadece süper güç ülkelere özel. Genişletmek için tıkla... Avrupa'daki GFN Free kullanıcıları bizi kıskanıyor yiğenim.
Taha E.1907 dedi: Sadece süper güç ülkelere özel. Genişletmek için tıkla... Avrupa'daki GFN Free kullanıcıları bizi kıskanıyor yiğenim.
Saitama1 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Kasım 2019 Mesajlar 2.199 Çözümler 10 23 Ekim 2021 #14 Demonce dedi: Avrupa'daki GFN Free kullanıcıları bizi kıskanıyor yiğenim. Genişletmek için tıkla... Biz önceden GFN kuyruğu beklerdik yeğenim.
Demonce dedi: Avrupa'daki GFN Free kullanıcıları bizi kıskanıyor yiğenim. Genişletmek için tıkla... Biz önceden GFN kuyruğu beklerdik yeğenim.