GeForce NOW Premium alınır mı?

Yeni sistem aldım artık gerek yok ben hiç 1060 ile oynamadım 2080 ile oynadım bana yetmişti yeni sistem almadığım zaman sen tatmin olmadıysan ne yapabilirim?

Tatmin olmakla ne alakası var hocam 2080 ile hangi oyunu akıcılıkta oynayabileceksin ben onu anlamadım?

Yeni sistem aldım artık gerek yok ben hiç 1060 ile oynamadım 2080 ile oynadım bana yetmişti yeni sistem almadığım zaman sen tatmin olmadıysan ne yapabilirim?

Tamam hocam en çok senin sistemin iyi yazımımda senin sistemine laf mı atmışım?

"İnternetin iyiyse alınır." bu Türkiye sunucuları için geçerli değil. 500Mbps fiber internet kullanıyorum, ping değerlerim 6-7'nin üstüne çıkmıyor. Performansına bakabilirsiniz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ayrıca videoda 1366x768 çözünürlük ve düşük ayarlarda aldığım FPS ile 1080p Ultra ayarlarda aldığım FPS aynı. TR sunucularının güzel bir özeti bu.

Bence Trendyol'dan alabilirisin onlar key olarak veriyor, 1 yıl içinde kullanman lazım.

Bende ultimate var. Her oyun olmaması kötü tek yanı. Ama RTX 4080 ile 1080p'de her oyunu olabilecek en yüksek ayarlarla +100 fpsde oynayabiliyosun.
Türkiye hesabım da var. Onda ayarları kısmak gerekiyor, hiç memnun değilim.
Edit: 2080-3080 olan paket 10 euro bence onu al. Türkiyede 340 tlye 1060 veren pakedi alma. Ama ms sorunu var işte. 49 sabit ms veriyor Avrupa sunucuları.

Son düzenleme:
İfadeler: ouf
Vallahi öyle çok takıntılı biri değilsen al derim. Epic'ten indirimle bir sürü oyun var. Ben 3 5 ne bulduysam aldım ekledim kütüphaneye. Arada ücretsizde aldım. Tek sıkıntı stabil performans vermiyor. 70 Mbps benim internet. 2 3 saniyelik donmalar, aşırı piksel düşmesi ara ara. Ama büyük bölümünde olmuyor. İş görür yani. Ben TV box üzerinden kullanıyorum belki ondan dolayı da sıkıntı oluyordur emin değil ama genel olarak iyi, bir de Game Pass'in tüm kitaplığı eklense tadından yenmez.

Yabancı serverlere bağlanması da uğraştırmıyor mu? Nasıl yapıyorsunuz?

Yabancı serverlere bağlanması da uğraştırmıyor mu? Nasıl yapıyorsunuz?

VPN bağlayıp bağlı oldugun şehrin GeForce NOW sitesine girip üyelik oluşturup üyelik satın alıp uygulamayı da VPN ile indirip VPN ile hesabına giriş yapıp oyunuda VPN ile ilk seferde acıp sonra VPN kapattıktan sonra artık EU sunucusunda oynuyorsun demektir ve ödemende 2 hafta geciktirsen bile iptal edilmiyor EU sunucuları çok karlı.

İfadeler: YBK
VPN'i indirmem gerekiyor değil mi? Tarayıcıda olan VPN bilgisayara müdahale edebiliyor mu? Opera GX VPN'i gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…