GeForce NOW Premium alınır mı?

1 sene kullandım alınmaz. Hizmeti düzeltmedikleri sürece de her yerde kötülemeye devam edeceğim. GFN GAME+ ALMAYIN.

Evet sadece GeForce NOW yabancı sitesini açmak için VPN kullanacaksın onun için de Avrupa'da bir şehir olması gerekiyor. Şu an VPN olmadan açamazsın çünkü bölge filtresine takılırsın. Kayıt olup pakedi aldıktan sonra artık yabancı hesabın var demektir. Uygulamaya gir oyna, VPN açmana gerek yok.
Not: Bu arada fikir olarak olsun diye söylüyorum, TR versiyonu RTX oyunlarda 2080 veriyor. Ama yetmiyor. The Witcher III serisini Ultra ayarlarda şehir hariç bölgelerde 55-60 FPS arası oynatıyor. Ama RTX açayım dersen (sistemin sana vadettiği ve reklamını yaptığı özellik), asla oynayamazsın.

1 sene kullandım alınmaz. Hizmeti düzeltmedikleri sürece de her yerde kötülemeye devam edeceğim. GFN GAME+ ALMAYIN.

Ben de katılıyorum. %95 oyunda 1060 ekran kartını vermelerini kabul eden varsa alsın ödesin. 11 dolar gibi bir aylık para ödüyoruz. E yurt dışındaki adam 10 dolar ödüyor 2080-3060 alıyor. Benim ne günahım var.
Biz Türkler neye elimizi atsak kalitesizleştiriyoruz. Bu kadar yamyam insanları bir araya istesen getiremezsin ama gelmişiz.

Son düzenleme:
Avrupa hesabına ödeme yaptıktan sonra istediğim gibi girebiliyor muyum yani? Oyuna girerken VPN açmama gerek var mı? Free abonelikte "GFN bölgenizde desteklenmiyor" diyordu

Free hakkında bilgim yok ama önceki sayfada biri yazmış, sanırım oyunu oyna diyene kadar VPN açık kalıyor. Sonra VPN kapatıyosun. Reddit'te onu açıklamışlardı, çünkü dünyanın bir çok bölgesinden insan var farklı bölgelerde oynayan. Onlar nasıl yapıyorsa bir danış hocam. Reddit GFN özel sayfası var.
Not: Bu arada Free versiyonu kullanıcı kotasına ulaştığı için artık verilmiyor diye biliyorum.

GeForce NOW Türkiye'ye vereceğiniz parayla bence taksitli sistem almak daha mantıklı. Sunucu kalitesi kötü, parasını hak etmiyor ve en son Premium üyelerin zaman zaman sıra bekleme olayı vardı. Devam edip etmediğini bilemiyorum da hâlâ GTX 1060 verdiği oyunlar da varken parasını hak etmiyor. GTX 1060 vereceklerse kullanıcılar niye bu sistemi satın alsın arkadaş? Onun yerine Avrupa sunucusuna VPN ile bağlanın, kat kat daha iyi. RTX 2080 ile oynarsınız.

Avrupa hesabına ödeme yaptıktan sonra istediğim gibi girebiliyor muyum yani? Oyuna girerken VPN açmama gerek var mı? Free abonelikte "GFN bölgenizde desteklenmiyor" diyordu.

VPN oyun tamamen açana kadar kullanman gerekiyor ister ücretli ister ücretsiz ama sonra tekrar VPN acmana gerek yok uygulamadan hesabına giriş yaparkende VPN kullanman gerekiyor kısaca hesap oluşturup satın alım yapıp uygulamayı indirip oyuna girip tamam dediğin ana kadar VPN acık olması gerekiyor sonrasında gerek yok ve unutma Avrupa sunucuları 10 veya 15 gün ödemeyi geciktirsen bile üyeligini bitirmiyor.

Tatmin olmakla ne alakası var hocam 2080 ile hangi oyunu akıcılıkta oynayabileceksin ben onu anlamadım?

Tamam hocam en çok senin sistemin iyi yazımımda senin sistemine laf mı atmışım?
2080 birçok oyunu kaldıran bir kart.

100Mbps ve telefonum dahil hiçbir başka cihaz internete bağlı olmadığı halde çamur gibi görüntü alıyordum. Denemediğim ayar kalmadı en yüksek interneti verdim yine de işime yaramadı. Sırada beklemek, düşük fps ve HOI4 gibi oyunlarda da sınırlı saat beklemek gibi saçmalıklar da cabası.

Yani istersen al, ben eski bilgisayarımda kullandım ,görüntüleri biraz kötüydü.
(Eski Sistem)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…