GeForce NOW Premium alınır mı?

mordeln

Megapat
Daha fazla  
İnternetim GigaFiber 1000-1000, PC sistemim çok iyi değil ve istediğim oyunları oynayamıyorum. Sizce GeForce NOW yıllık o kadar para verilir mi?

Bence verilmez.

Game+'sa hayır. Eğer sık oynanan bir oyuna giriyorsanız(örn. Fortnite) genelde GTX 1060 veriyorlar

20€'luk olan Global üyelikse evet.

Ben indirimden almıştım yıllık 990 liraya. Mac kullanıcısı olduğum için sahip olduğum oyunları oynamamın başka yolu yoktu. İyi ki almışım diyorum o kadar uzun saatler vakit geçiriyorum ki anlatamam. Gayet iyi çalışıyor sistemin iyi değilse para verilir. Keyfini sürersin.

Bu arada Game+ ile oynuyorum. Arkadaşların en büyük argümanı 1080 ekran kartı vermesi olacaktır biliyorum. Bana hiç denk gelmedi. Her şeyi 2080 ile oynadım. Ücretsiz denemesinde 1080 vermesi olası onu bilmiyorum. Ama tekrar ediyorum 3-4 aydır oynuyorum hep 2080 ile oynadım ve oynamaya da devam ediyorum.

Yeni sisteme geçmeden önce 1.5 yıl kadar kullandım Game+ Geforce NOW'u. Aldığım en rezalet hizmetti. Verdiği ekran kartıyla oyunların kasmasını geçtim çok fazla bağlantı problemleri yaşattı. 1000 MBps internette dahi sürekli sorunlar yaşıyordum.

Ben bir süre kullandım. Güzel sorun yaşamadım. Senin internetinde bufferbloat ping hız iyiyse kesinlikle alınır. (Modlu oyun sevdalısı değilsen)

Ben GeForce now ultimate 3 ay aldım 400 TL'ye ezroshoptan. Öneririm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…