Berkerserli Centipat Katılım 12 Şubat 2020 Mesajlar 1 12 Şubat 2020 #1 İyi günler, uzun zaman önce Steam'den R6 almıştım. GeForce Now'da indirip oynayacaktım uPlay hesabımı istedi hesap bilgilerimi girdiğimdeyse CD Key istedi. Nasıl CD Key'e ulaşabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 12 Şubat 2020
İyi günler, uzun zaman önce Steam'den R6 almıştım. GeForce Now'da indirip oynayacaktım uPlay hesabımı istedi hesap bilgilerimi girdiğimdeyse CD Key istedi. Nasıl CD Key'e ulaşabilirim?
UBerk Gigapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 10 Ekim 2018 Mesajlar 6.954 Makaleler 8 Çözümler 114 12 Şubat 2020 #2 Destekten CD key kısmına girin.
Alperen Bastan Megapat Katılım 19 Mayıs 2017 Mesajlar 141 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Şubat 2020 #3 rainbow six i kütüphaneye eklerken sağ altta steam logolu olanı seçin o zaman direk steam hesabına bağlanırsın
rainbow six i kütüphaneye eklerken sağ altta steam logolu olanı seçin o zaman direk steam hesabına bağlanırsın
Eulen Hectopat Katılım 6 Haziran 2020 Mesajlar 38 1 Ağustos 2020 #4 bendede aynı şey oluyo ama ben epic gamesten aldım banada yardımcı olurmusunuz ?
Alperen Bastan Megapat Katılım 19 Mayıs 2017 Mesajlar 141 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2020 #5 Eulen dedi: bendede aynı şey oluyo ama ben epic gamesten aldım banada yardımcı olurmusunuz ? Genişletmek için tıkla... geforce now dan direk epic games diye bir uygulama varsa ona girin
Eulen dedi: bendede aynı şey oluyo ama ben epic gamesten aldım banada yardımcı olurmusunuz ? Genişletmek için tıkla... geforce now dan direk epic games diye bir uygulama varsa ona girin