GeForce Now RTX açmak için 5 euroluk abonelik mi alınmalı?

first_fps

Hectopat
Katılım
16 Eylül 2019
Mesajlar
458
GeForce Now'u denemek istiyorum. RTX on için 5 Euro'luk aboneliği mi almam gerek? Ve 1 ay sonra istediğim gibi hesabı kapatabilir miyim?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
GeForce Now'u denemek istiyorum. RTX on için 5 Euro'luk aboneliği mi almam gerek? Ve 1 ay sonra istediğim gibi hesabı kapatabilir miyim?
RTX Destekli oyun deneyimi için evet 5 Euro seçeneğini satın almanız gerek. Ön izlenim olarak denemek istiyorsanız. Bir saatlik bir deneme paketi var. Hoşunuza giderse satın alabilirsiniz. Yanılmıyorsam 1 yıllık anlaşma yapmadığınız sürece aylık ödemeleri istediğiniz an iptal edebiliyorsunuz.
 
Cyberpunk için alacaksanız bence beklemenizde fayda var, zira şu an en üst seviye ekran kartları bile oyunun kötü optimizasyonu karşısında zorlanıyorlar ve eminim buna GeForce Now'da dahil olacaktır. Cyberpunk için değilse ve bütçeniz el veriyorsa alın tabii ki.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam o ayarları açsan bile internet hızına göre görüntü aldığınız için bilgisayardaki doğal görüntünün yerini tutmaz. Eğer yüksek ayarlarda oynayabiliyorsanız almayın bence.
 

Oyuna 1.4 GB optimizasyon ve iyileştirme güncellemesi geldi performans sorunları çözülmüş gibi duruyor şu anda daha fazla güncelleme de gelir ileride.
 
İnternetiniz kötüyse bulanık bulanık oynuyorsunuz zaten. Pek bi' etkisi olmuyor RTX açmanın.
 
Şu zamanda bence alma. Hem Cyberpunk'ta optimizasyon sıkıntısı var hem de GeForce Now Cyberpunk'ın çıktığı günden beri sapıttı. Para verenleri bile sıraya soktu yoğunluktan.

GeForce Now'da Cyberpunk sorunsuz Ultra ayarlarda 60 FPS oynanıyor. En azından ben oynuyorum.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…