GeForce Now RTX açmak için 5 euroluk abonelik mi alınmalı?

DLSS'yi kalite yapıp da denedim, herhangi bir sorun yaşamadım. İnternetiniz de yeterli, bir sorun yaşayacağınızı sanmam. DLSS kalite, performans fark etmeksizin 60 ve üstü FPS'de oynayabiliyorum. Pingli ve droplu bir internetiniz varsa sakın almayın, malum ekranı parçalayabilirsiniz.
GF Now' u kurup ağ taraması yaptığı esnada sadece 60 fps ve 1600*900 çözünürlükte ağ kapasiteniz var diyor. Sİzce bu ne kadar doğru? Yani bu şekilde demesine rağmen oyuna girsek 2K görüntü ve Rtx Ultra da takılma sağlanır mı? Yoksa bu çözünürlük (1600*900) yazılım gereği mi çıkıyor sadece ? Bilginiz var mı ?
Yayın akış kalitesi Dengeli seçilirken ( Oyun oynarken yaklaşık olarak saatte 10 GB kullanılacak )ağ testi yaptığımda resim 1 deki gibi sonuç alıyorum. (60 fps 1600 * 900 ) Fakat yayın akış kalitesi Veri Tasarrufu ( Yaklaşık olarak saatte 4 GB kullanılacak) aktifken ağ taraması yaptığımda ise resim 2 deki gibi ( 4 gb olmasına rağmen ) takılma yaşayabilirsiniz diyor. Neden acaba anlamadım.
Birde 5 aylık aldığım zaman sunucu beklemeden direk oyuna girebiliyor muyum?
Son olarak da 2K görüntü veriyor mu bu platform?

Dosya Ekleri

• Desktop Screenshot 2020.12.13 - 00.26.28.23.png
    Desktop Screenshot 2020.12.13 - 00.26.28.23.png
    218,1 KB · Görüntüleme: 84
  • Desktop Screenshot 2020.12.13 - 00.31.18.70.png
    Desktop Screenshot 2020.12.13 - 00.31.18.70.png
    52,3 KB · Görüntüleme: 97
Son düzenleme:
GF Now'u kurup ağ taraması yaptığı esnada sadece 60 FPS ve 1600*900 çözünürlükte ağ kapasiteniz var diyor. Sizce bu ne kadar doğru? Yani bu şekilde demesine rağmen oyuna girsek 2K görüntü ve RTX Ultra'da takılma sağlanır mı? Yoksa bu çözünürlük (1600*900) yazılım gereği mi çıkıyor sadece? Bilginiz var mı?
Yayın akış kalitesi dengeli seçilirken ( oyun oynarken yaklaşık olarak saatte 10 GB kullanılacak )ağ testi yaptığımda resim 1'deki gibi sonuç alıyorum. (60 FPS 1600 * 900 ) fakat yayın akış kalitesi veri tasarrufu ( yaklaşık olarak saatte 4 GB kullanılacak) aktifken ağ taraması yaptığımda ise resim 2'deki gibi ( 4 GB olmasına rağmen ) takılma yaşayabilirsiniz diyor. Neden acaba anlamadım.
Bir de 5 aylık aldığım zaman sunucu beklemeden direk oyuna girebiliyor muyum?
Son olarak da 2K görüntü veriyor mu bu platform?

Hiçbir sorun olmaz, sistem otomatik olarak önerilen pingin 1 yükseği bile olsa takılma olabilir diyor. Sonuçlarınız gayet iyi, 2K bir şekilde oynayabilirsiniz. Ayarlardan "özel" kısmını seçip Mbps hızını 50 Mbps yapın. Aşağıya fotoğraf bıraktım. Aşağıdaki ayarları yapmazsanız oyunda pikselleşme, donmalar olacaktır.

Ardından GeForce NOW'un dosya konumunu açıp "GeForce NOW. Json" dosyasını not defteri olarak açın. ""nv-gfn-accelerator=dx12" kısmını eğer dx12 değilse dx12 yapın.

"nv-gpu-accel=true", true değilse true yapın.

"nv-gfn-async-renderer=true", true değilse true yapın.

"nv-sdl-hidpi=true", true değilse true yapın.

"nv-sdl-iohid-configurable=true", true değilse true yapın.

"nv-sdl-vsync=false", false değilse false yapın.

"nv-gfn-streamer=true", true değilse true yapın.

"nv-app-hidpi=true", true değilse true yapın.

Dosya Ekleri

• 11111111111.png
    11111111111.png
    11,4 KB · Görüntüleme: 85
Son düzenleyen: Moderatör:
Hiçbir sorun olmaz, sistem otomatik olarak önerilen pingin 1 yükseği bile olsa takılma olabilir diyor. Sonuçlarınız gayet iyi, 2K bir şekilde oynayabilirsiniz. Ayarlardan "özel" kısmını seçip Mbps hızını 50 Mbps yapın. Aşağıya fotoğraf bıraktım. Aşağıdaki ayarları yapmazsanız oyunda pikselleşme, donmalar olacaktır.

Ardından GeForce NOW'un dosya konumunu açıp "GeForce NOW. Json" dosyasını not defteri olarak açın. ""nv-gfn-accelerator=dx12" kısmını eğer dx12 değilse dx12 yapın.

"nv-gpu-accel=true", true değilse true yapın.

"nv-gfn-async-renderer=true", true değilse true yapın.

"nv-sdl-hidpi=true", true değilse true yapın.

"nv-sdl-iohid-configurable=true", true değilse true yapın.

"nv-sdl-vsync=false", false değilse false yapın.

"nv-gfn-streamer=true", true değilse true yapın.

"nv-app-hidpi=true", true değilse true yapın.

Dediğiniz gibi deneyeceğim. Gerçi son 1.04 yamadan sonra eski ayarlarda aldığım FPS' ler de olumlu yönde değişiklik oldu. Şimdi birazcık da olsa daha iyi. Fakat 1 ay abonelik alıp deneyeceğim. Teşekkürler ayrıntılı cevabınız için 😉

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı