T tuna3453 Hectopat Katılım 8 Eylül 2020 Mesajlar 33 29 Kasım 2022 #1 Sahip olduğum Star Wars Jedi: Fallen Order'ı GFN üzerinden oynamaya çalıştığımda sanki almamışım gibi Steam sayfasına atıyor. Ama orada da bu oyunun hesapta olduğu görülüyor. Son düzenleyen: Moderatör: 29 Kasım 2022
Sahip olduğum Star Wars Jedi: Fallen Order'ı GFN üzerinden oynamaya çalıştığımda sanki almamışım gibi Steam sayfasına atıyor. Ama orada da bu oyunun hesapta olduğu görülüyor.
Pablo Vader Kilopat Katılım 21 Kasım 2014 Mesajlar 968 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Kasım 2022 #2 Steam ve EA hesapları ilişkilendirilmiş durumda değilse onu yapmayı denediniz mi? Artı 0 Eksi
KS KS T tuna3453 Hectopat Katılım 8 Eylül 2020 Mesajlar 33 29 Kasım 2022 #3 oyunu açmıyor ki herhangi bir ilişkilendirme yapayım ÖNEMLİ NOT: şimdi fark ettim GFN OYUNU BENİM BİLGİSAYARIMDA OYNATMAYA ÇALIŞIYOR GFN'den kütüpaneye gittiğimde yüklenmemiş gözüküyor yükle dediğimde kendi bilgisayarıma indirmeye çalışıyor Dosya Ekleri grnsad.PNG 1,2 MB · Görüntüleme: 43 Artı 0 Eksi
oyunu açmıyor ki herhangi bir ilişkilendirme yapayım ÖNEMLİ NOT: şimdi fark ettim GFN OYUNU BENİM BİLGİSAYARIMDA OYNATMAYA ÇALIŞIYOR GFN'den kütüpaneye gittiğimde yüklenmemiş gözüküyor yükle dediğimde kendi bilgisayarıma indirmeye çalışıyor