E ExtromateSmasher Decapat Katılım 19 Kasım 2022 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2023 #1 Merhaba, ben GeForce NOW paketi satın almak istiyorum ama bildirim gelirse satın alamam. Kart kaybolan telefonumda. Bildirim geliyor mu satın alırken? Son düzenleyen: Moderatör: 16 Haziran 2023
Merhaba, ben GeForce NOW paketi satın almak istiyorum ama bildirim gelirse satın alamam. Kart kaybolan telefonumda. Bildirim geliyor mu satın alırken?
Arda Kuruçim Kilopat Katılım 20 Ocak 2018 Mesajlar 501 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2023 #2 ExtromateSmasher dedi: Merhaba, ben GeForce NOW paketi satın almak istiyorum ama bildirim gelirse satın alamam. Kart kaybolan telefonumda. Bildirim geliyor mu satın alırken? Genişletmek için tıkla... Evet, 3D Secure kodu geliyor.
ExtromateSmasher dedi: Merhaba, ben GeForce NOW paketi satın almak istiyorum ama bildirim gelirse satın alamam. Kart kaybolan telefonumda. Bildirim geliyor mu satın alırken? Genişletmek için tıkla... Evet, 3D Secure kodu geliyor.
AMİDALA Decapat Katılım 7 Şubat 2023 Mesajlar 583 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Pazarlama takım lideri 16 Haziran 2023 #3 ExtromateSmasher dedi: Merhaba, ben GeForce NOW paketi satın almak istiyorum ama bildirim gelirse satın alamam. Kart kaybolan telefonumda. Bildirim geliyor mu satın alırken? Genişletmek için tıkla... Hocam geliyor diye biliyorum ve umarım gerçekten kart eski telefonundadır başka bir şey yüzünden değildir
ExtromateSmasher dedi: Merhaba, ben GeForce NOW paketi satın almak istiyorum ama bildirim gelirse satın alamam. Kart kaybolan telefonumda. Bildirim geliyor mu satın alırken? Genişletmek için tıkla... Hocam geliyor diye biliyorum ve umarım gerçekten kart eski telefonundadır başka bir şey yüzünden değildir
Darkside1334 Decapat Katılım 4 Aralık 2022 Mesajlar 294 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2023 #4 AMİDALA dedi: Hocam geliyor diye biliyorum ve umarım gerçekten kart eski telefonundadır başka bir şey yüzünden değildir. Genişletmek için tıkla... İnşallah ben başka bir şey gibi anladım
AMİDALA dedi: Hocam geliyor diye biliyorum ve umarım gerçekten kart eski telefonundadır başka bir şey yüzünden değildir. Genişletmek için tıkla... İnşallah ben başka bir şey gibi anladım
AMİDALA Decapat Katılım 7 Şubat 2023 Mesajlar 583 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Pazarlama takım lideri 16 Haziran 2023 #5 Darkside1334 dedi: İnşallah ben başka bir şey anladım Genişletmek için tıkla... Banada öyle geliyor ama ön yargılı olmayalım
Darkside1334 dedi: İnşallah ben başka bir şey anladım Genişletmek için tıkla... Banada öyle geliyor ama ön yargılı olmayalım
RoxyRekt Hectopat Katılım 4 Eylül 2022 Mesajlar 411 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2023 #6 AMİDALA dedi: Hocam geliyor diye biliyorum ve umarım gerçekten kart eski telefonundadır başka bir şey yüzünden değildir. Genişletmek için tıkla... Darkside1334 dedi: İnşallah ben başka bir şey anladım Genişletmek için tıkla... Hocam arkadaşım, forumda geziyordum gördüm ailesine kod gidiyor o yüzden.
AMİDALA dedi: Hocam geliyor diye biliyorum ve umarım gerçekten kart eski telefonundadır başka bir şey yüzünden değildir. Genişletmek için tıkla... Darkside1334 dedi: İnşallah ben başka bir şey anladım Genişletmek için tıkla... Hocam arkadaşım, forumda geziyordum gördüm ailesine kod gidiyor o yüzden.
Darkside1334 Decapat Katılım 4 Aralık 2022 Mesajlar 294 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2023 #7 RoxyRekt dedi: Hocam arkadaşım forumda geziyordum gördüm ailesine kod gidiyor o yüzden. Genişletmek için tıkla... Bende öyle düşündüm yanılmamışım
RoxyRekt dedi: Hocam arkadaşım forumda geziyordum gördüm ailesine kod gidiyor o yüzden. Genişletmek için tıkla... Bende öyle düşündüm yanılmamışım
AMİDALA Decapat Katılım 7 Şubat 2023 Mesajlar 583 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Pazarlama takım lideri 16 Haziran 2023 #8 RoxyRekt dedi: Hocam arkadaşım forumda geziyordum gördüm ailesine kod gidiyor o yüzden. Genişletmek için tıkla... Evet,bencede kesin o yüzdendir
RoxyRekt dedi: Hocam arkadaşım forumda geziyordum gördüm ailesine kod gidiyor o yüzden. Genişletmek için tıkla... Evet,bencede kesin o yüzdendir
RoxyRekt Hectopat Katılım 4 Eylül 2022 Mesajlar 411 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2023 #9 AMİDALA dedi: Evet bence de kesin o yüzdendir. Genişletmek için tıkla... Discord'da sesliye gittim rezil ettin beni diyor.
AMİDALA dedi: Evet bence de kesin o yüzdendir. Genişletmek için tıkla... Discord'da sesliye gittim rezil ettin beni diyor.
E ExtromateSmasher Decapat Katılım 19 Kasım 2022 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2023 #10 AMİDALA dedi: Hocam geliyor diye biliyorum ve umarım gerçekten kart eski telefonundadır başka bir şey yüzünden değildir. Genişletmek için tıkla... Hocam peki Paycell'de gidiyor mu bildirim?
AMİDALA dedi: Hocam geliyor diye biliyorum ve umarım gerçekten kart eski telefonundadır başka bir şey yüzünden değildir. Genişletmek için tıkla... Hocam peki Paycell'de gidiyor mu bildirim?