Çözüldü GeForce NOW sırası azalmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
amd ryzen 3 3100
nvidia gtx 1650
GeForce NOW'u indiremiyorum çünkü bilgisayarım Windows 7 (32 Bit) bende bari Google'dan gireyim dedim ama hangi oyuna girersem gireyim sıra sabit kalıyor hiç değişmiyor. Bir çözümü var mı yani mesela sıra 41 şu an 1 saat bekliyorum ama hiçbir şey değişmiyor hala 41 yazıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Game+ gerçekten çok sıkıntılı bir servis. Bende de aynı sorun oluyordu bazen kapat aç yapınca düzeliyordu. En sonunda komple Avrupa sunucusuna geçtim, en fazla 1 kişi sıra bekleyip giriyorum hem performansı da Game+ ile aynı.

Sunucuyu değiştirmeyi dene

Nasıl geçtiniz hocam?
Bende sadece Türkiye sunucuları var.

Nasıl geçtiniz hocam?
Bende sadece Türkiye sunucuları var.
Amerika VPN'i açıp oradan bir NVIDIA hesabı oluşturun, ardından VPN açık iken oyna tuşuna basın ve "Yükleniyor..." aşamasına geldikten sonra VPN'i kapatın ki performans kaybı olmasın.
Ayrıca GeForce Now uygulamasını bilgisayarınıza indirirseniz tarayıcıdan çok daha performanslı olacaktır.
Denediklerim arasında en performanslı olan sunucu "EU-Central".

Arkadaşlar çözdüm durumu sayı değişmiyor ama oyuna giriyor ve mesela şöylede bir şey oldu oyundayken son 10 dk da 9:50 de sabit kaldı bildirim yukarıda sabit duruyordu ama 10 dk sonra oyun kapandı yani sayılar değişmiyor ama arakda işliyor herhalde çözüldü gibi bir şey teşekkürler herkese <3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…