Düzelmedi.
Sildim yükledim tekrar.
PC reset bile attım hala siyah bir ekran var.
Şimdi bir şey fark ettim. Ekran hala ilk mesajdaki gibi fakat Tab ve enter tuşları çalışıyor. Birkaç kez Tab basıp enter tuşuna basınca klavyeden beni GeForce Now kullanım koşullarına iletiyor. Sanırım görüntü olmamasına rağmen aslında sayfa yükleniyor. Sorunu nasıl çözerim?
EDIT:
Sorun çözüldü:
- GeForce Now masaüstü kısayoluna sağ tık > dosya konumunu aç diyoruz.
- GeForceNOW.json isimli dosyaya sağ tıklayıp salt okunur işaretliyse bu tiki kaldırıyoruz ve uygula sonrasında Kaydet'e tıklayıp çıkıyoruz.
- GeForceNOW.json dosyasını notpad - not defteri de olur -açıyoruz.
- En üstte "nv-gfn-accelerator=DX11" yazacak, onu "nv-gfn-accelerator=DX9" olarak değiştiriyoruz.
- 4. satırda "nv-Custom-Black-window=true" yazacak, onu "nv-Custom-Black-window=false" olarak değiştiriyoruz.
- Dosyayı normal olarak kaydediyoruz (CTRL+s).
- GeForceNOW.json dosyasına sağ tıklayıp özellikler'e tıklıyoruz.
- Salt Okunur'u işaretleyip uygula ve sonrasında kaydet diyoruz.
- GeForceNOW.json dosyasının üstünde yer alan uygulama dosyasına sağ tıklayıp gönder>masaüstü(kısayol oluştur) tıklıyoruz.
- Masaüstünde bulunan eski kısayolu silip yeni oluşturduğumuz kısayoldan GeForce NOW'ı kullanabiliriz.
Siyah ekran ile karşılaşmayacaksınız.