GeForce NOW Sons of The Forest oyundan atar mı?

ankara ronaldo

Hectopat
Daha fazla  
Başlıkta belirttiğim gibi geçen sene arkadaşlarımla The Forest oynamaya çalıştığımda oyundan atıyordu beni. Bu yüzden kendi bilgisayarımdan 40 FPS ile oynamak zorunda kalmıştım. Şimdi Sons of The Forest almayı düşünüyorum bu oyunda da aynı sorun olur mu ya da yaşayan var mı? İyi sosyaller.

Başlıkta belirttiğim gibi geçen sene arkadaşlarımla The Forest oynamaya çalıştığımda oyundan atıyordu beni. Bu yüzden kendi bilgisayarımdan 40 FPS ile oynamak zorunda kalmıştım. Şimdi Sons of The Forest almayı düşünüyorum bu oyunda da aynı sorun olur mu ya da yaşayan var mı? İyi Sosyaller.

Sıkıntı yaşayacağını sanmıyorum. Ben sadece Watch Dogs 2'ye giremiyordum onda da Epic hesabım buga girmiş bağlantı yapamıyordum o yüzden giremiyordum Epic ile iletişime geçtim hesabımın mailini falan değiştirmişlerdi düzelmişti sıkıntı ondan sonra Watch Dogs2 girmeye başlamıştım. Atacağını sanmıyorum ama tek bir tane oyun için almanı önermem. Ayrıca OZELTEKLIF1AY kodunu kullanarak 130 TL'ye alabilirsin.

Sıkıntı yaşayacağını sanmıyorum. Ben sadece Watch Dogs 2'ye giremiyordum onda da Epic hesabım buga girmiş bağlantı yapamıyordum o yüzden giremiyordum Epic ile iletişime geçtim hesabımın mailini falan değiştirmişlerdi düzelmişti sıkıntı ondan sonra Watch Dogs2 girmeye başlamıştım. Atacağını sanmıyorum ama tek bir tane oyun için almanı önermem. Ayrıca OZELTEKLIF1AY kodunu kullanarak 130 TL'ye alabilirsin.
Tamam hocam teşekkürer YKS'den sonra alacağım o zaman geçerliyse kodu kullanırım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı