E Eren Çaha Hectopat Katılım 20 Şubat 2021 Mesajlar 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Şubat 2023 #1 Ben GeForce NOW'dan Steam hesabıma giriş yaptım ama hesaplarım sekmesinde hesap bağlı, ana menüde hiçbir hesap bağlı değil olarak gösteriyor ve Steam kütüphaneme erişemiyorum. (Steam profilim herkese açık)
Ben GeForce NOW'dan Steam hesabıma giriş yaptım ama hesaplarım sekmesinde hesap bağlı, ana menüde hiçbir hesap bağlı değil olarak gösteriyor ve Steam kütüphaneme erişemiyorum. (Steam profilim herkese açık)
ÖYLEBÖYLEGİDİYOZGARİ Hectopat Katılım 30 Haziran 2021 Mesajlar 414 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Şubat 2023 #2 Yani normalde oyunlar gözükmez ama oyuna girince otomatik hesabın açılması gerekir.
E Eren Çaha Hectopat Katılım 20 Şubat 2021 Mesajlar 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Şubat 2023 #3 ÖYLEBÖYLEGİDİYOZGARİ dedi: Yani normalde oyunlar gözükmez ama oyuna girince otomatik hesabın açılması gerekir. Genişletmek için tıkla... Oyuna daha hiç girmedim ama bir arkadaşımda kütüphanede gözüküyor. Niye kimse yazmıyor? Tamam çözdüm.
ÖYLEBÖYLEGİDİYOZGARİ dedi: Yani normalde oyunlar gözükmez ama oyuna girince otomatik hesabın açılması gerekir. Genişletmek için tıkla... Oyuna daha hiç girmedim ama bir arkadaşımda kütüphanede gözüküyor. Niye kimse yazmıyor? Tamam çözdüm.
br_Demir Zeptopat Katılım 24 Şubat 2023 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Şubat 2023 #4 Eren Çaha dedi: Oyuna daha hiç girmedim ama bir arkadaşımda kütüphanede gözüküyor. Niye kimse yazmıyor? Tamam çözdüm. Genişletmek için tıkla... Aynı sorun bende var kütüphanem de ki oyunlar gözükmüyor tekrar satın almamı istiyor nasıl yaptıysan bana da söyler misin?
Eren Çaha dedi: Oyuna daha hiç girmedim ama bir arkadaşımda kütüphanede gözüküyor. Niye kimse yazmıyor? Tamam çözdüm. Genişletmek için tıkla... Aynı sorun bende var kütüphanem de ki oyunlar gözükmüyor tekrar satın almamı istiyor nasıl yaptıysan bana da söyler misin?